Eyvallah adamsın öyle yapmayı düşünüyorum.vandal 1775
phantom 1775
asil karambit 3550
zaten 7100 oldu 2.9k kalır battle pass alırsın bir de sherif alırsın veya asil kara yerine 4.5klık bıç alırsın
O paraya sağlam hesaplar bulabilirsin, sen bilirsinEyvallah adamsın öyle yapmayı düşünüyorum.
Hocam itemsatış gibi yerlerde bulunuyor kimliği onaylı ve mümkünse +1000 satış yapmış kişilerden alırsanız sorun yaşamazsınız zaten hesabı kendinize geçirip öyle teslim ediyorsunuz parayıBunuda düşündüm ama bilmiyorum güvenemedim o yüzden kendi hesabıma vp almak daha mantıklı geldi
Birden mi dizmek istiyosun zamana yayabilir misinSelam, 10K civarı valorant VP'ye çar dizilir mi yoksa daha fazlası mı gerekmektedir?
Aga bulursun ama çalıntı olabilir dikkat.Bunuda düşündüm ama bilmiyorum güvenemedim o yüzden kendi hesabıma vp almak daha mantıklı geldi
Zamana yayarım büyük ihtimal mesela gece pazarına falan istediğim skin gelirse öyle alırımBirden mi dizmek istiyosun zamana yayabilir misin
Bende bunu istemiyorum genellikle çalıntı hesaplar oluyor hesaba girer girmez durumu anlıyorumAga bulursun ama çalıntı olabilir dikkat.
Kontrol edeceğim lakin büyük ihtimal kendi hesabıma VP alırımHocam itemsatış gibi yerlerde bulunuyor kimliği onaylı ve mümkünse +1000 satış yapmış kişilerden alırsanız sorun yaşamazsınız zaten hesabı kendinize geçirip öyle teslim ediyorsunuz parayı
Dediğim gibi siz bilirsiniz, ilk mailini veren kişilerde var alırken ama en sağlıklı olanı tabii kendi hesabına almak ama işte sağlıklı oluncada tuzlu oluyor birazZamana yayarım büyük ihtimal mesela gece pazarına falan istediğim skin gelirse öyle alırım
Bende bunu istemiyorum genellikle çalıntı hesaplar oluyor hesaba girer girmez durumu anlıyorum
Kontrol edeceğim lakin büyük ihtimal kendi hesabıma VP alırım
Dediğim gibi siz bilirsiniz, ilk mailini veren kişilerde var alırken ama en sağlıklı olanı tabii kendi hesabına almak ama işte sağlıklı oluncada tuzlu oluyor biraz
Teşekkür ederim, öyle yapacağımHesap satın almanı tavsiye etmem. Kendi hesabına VP yükle ona göre devam et.
İlk mail vs olsa dahi girme o işlere çok itlik dönüyor. Ha dürüst satıcı var mıdır? Masallarda belki ( : . İyi oyunlarTeşekkür ederim, öyle yapacağım