J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,198
Gece Pazarının ne zaman geleceği hakkında bir bilgin var mı?
uzuuun süre gelmeyecek
Gece Pazarının ne zaman geleceği hakkında bir bilgin var mı?
Yılbaşı ve Çin yeni yılımda gelmişti umarım 1 yıl sonra gelmezGece Pazarının ne zaman geleceği hakkında bir bilgin var mı?
Yağmacı bıçak 3550 VP.ALLAHIM inşallah yağmacı gelsin direk alırım.AMİN
Usta yağmacı 3550 vp.ALLAHIM inşallah yağmacı gelsin direk alırım.AMİN
İnşallah gelir yarın inşallah gene gelmezde delirmem.bıçaklar geliyor genelde 1 haftada 2 kere yağmacı geldi mesela
baltayla aynı ?Usta yağmacı 3550 vp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah gelir yarın inşallah gene gelmezde delirmem.![]()
Dediğim gibi beni sarmıyor bu oyunun ne kendisi ne pazarı.yeni hesap açar ben hesaba 350 TL yatırdım yaklaşık 650 TL lik piyasası var hesabın
Hacı kusura bakmada ne boş yapmışsın beSen baya zekisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sana mallık gibi geliyorsa sanane
Bu forun artık şöyle insanlar yüzünden baymaya başladı ha. Birisi de 20k sistem toplamak istiyorum diyor biri çıkıp ne yapacaksın onu falan diyor. Ne saçmalıyorsun adam alabileceği gözden kaçırmış olabileceği seçenek olur diye sormuş işte böyle boş mesajlar atacaksan hiç atma. Twitter değil burası.Bana kızgın veya üzgün atanlara sesleniyorum
Adam resmen 2500 vp aldığını söylemiş eğer skin alacaksa buraya gelip yazmanın amacı ne? Zevkler ve renkler farklıdır, kendisi oynayacak sikinleriyle ben oynamayacağım.
Dediğim gibi beni sarmıyor bu oyunun ne kendisi ne pazarı.
Daha istediğin deseni istediğin zaman alamıyorsun, saçma.
3 ayda bir rank yenileniyor, yine saçma.
İsteyen istediğini yapsın amaan bana ne
Eşyalar ilerleyen zamanda değeri artmaz mı? yeni oyun sonuçta meraktan soruyorum.Öncelikle affınıza sığınarak elindeki eşyaları satamayacağın bir oyuna para yatırmak mantıksızdır diyip git yağmacı bir şeyler al diyorum.
abuk subuk davradığımı nasıl belli ederim2500 VP aldığımı nasıl belli ederim
Sana demedim la arkadaş inşallah yağmaci gelir de alirim yazmişya ona dedim.baltayla aynı ?
Asil Vandal çok iyi.
Hatta psikolojik olarak aim ve hasar arttırıyor.