Valorant 2500 VP ile ne alınır?

Bana kızgın veya üzgün atanlara sesleniyorum
Adam resmen 2500 vp aldığını söylemiş eğer skin alacaksa buraya gelip yazmanın amacı ne? Zevkler ve renkler farklıdır, kendisi oynayacak sikinleriyle ben oynamayacağım.
Sende açıkça tüm fesatlığını ortaya koyuyorsun , bizdr kızgın atarak bunu dile getiriyoruz?

sezon pass iyi gelirse müq mesela bende 3.nün var çoğu kızdan pardon bıçaktan daha güzel
Evet pass güzel gelirse iyi olur pass alirım 1000 vp ye birde 1850 ye asil vandal alırım geriye daha 1000 vp artıyor bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valoranttaki en pahalı bıçak 250, en güzeli ise 200 TL.
Ama CS’de 250 liraya bıçak yok. (Varsa da kırık meyve bıçağıdır xd)
Meyve bıcağı bile 475 tl. o.O2

Delipop Vandal

Bana kızgın veya üzgün atanlara sesleniyorum
Adam resmen 2500 vp aldığını söylemiş eğer skin alacaksa buraya gelip yazmanın amacı ne? Zevkler ve renkler farklıdır, kendisi oynayacak sikinleriyle ben oynamayacağım.
Sen bilgisayar alacakken öneri konusu açarken iyi ya?
Bilgisayarı da sen kullanacaksın, biz öneri yapmayalım o zaman.

Merhabalar, soru yukarıda. Bugün yatırdım parayı. Ne alınır?
Şuan bir şey önermiyorum hiç skinin yoksa bu battle pas 2 skin dışında çöp.
Yeni sezona 5 gün kalmışken bekle, eğer bıçak istiyorsan gece pazarının en kötü indirimleri bile olsa iyi bir bıçak düşer yan çarıma 1800 e asil balta düştü.
Tavsiyem güzel bir battle pas alma yönünde, gelecek sezon vandal gelirse gece pazarı bekleyip iyi bir phantom alabilirsin.
TEK UMUT GECE PAZARI
Bende bıçak bekliyorum yaklaşık 2 haftadır bıçak düşmüyor marketime (delipop,asil veya yağmacı) bekliyorum parası hazır gelecek alacağım.
H

R6 4EVER

Sıkılmayacağının garantisini veriyorsan sıkıntı yok.
zaten oyundan keyif alıyorsan skinler sıkmaz ben ilk çıktığından beri yağmacı kullanıyorum veya gösterişliyi ilk çıktıklarında aldım sıkmıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,957
Üyeler
185,818
Son üye
eren111
Geri