Neler Yeni

VALORANT 30 FPS Sorunu

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Selamlar, arkadaşım VALORANT'da 30 FPS'in üstünü alamıyor. Ki sistemi de yüksek FPS verebilecek bir düzeyde. Ne yapılması lazım? Menüden FPS sınırlandırılması kaldırıldı, VSync kapatıldı, ekran kartı sürücüsünü 1 hafta önce kadar güncelledi. Sistemi şu;
R5 3500U ya da 3550U ikisinden biri.
8GB RAM
GTX 1650 ekran kartı
Windows 10 Pro 20H2 sürüm

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Kardeşim AC Origins'de her şey ultra ayarlarda 2K çözünürlükte 60 FPS almıyorum, sorun benim PC'de mi ?
Evet muhtemelen senin PC'de ama donanımında değil sen bir şeyi yanlış yapıyor olabilirsin, oyunun bir dosyasının eksik olması ihtimali bile "optimizasyon kötü beya ondan 100 fps alıyorum" demekten çok daha yüksek bir ihtimal. Hayır bir de kendin söylüyorsun "AC Origins'de her şey ultra ayarlarda 2K çözünürlükte 60 FPS almıyorum" (alıyorum demek istedin herhalde) bu sistemin Valorant'ta 100 FPS altı vereceğine inanman bile saçmalık.

cemtastan2301

80+ Gold
Evet muhtemelen senin PC'de ama donanımında değil sen bir şeyi yanlış yapıyor olabilirsin, oyunun bir dosyasının eksik olması ihtimali bile "optimizasyon kötü beya ondan 100 fps alıyorum" demekten çok daha yüksek bir ihtimal.
Abi ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun ? Bak güzel kardeşim hiçbir oyunumda sorun yokken bir tek Valorant'da böyle, ANLADIN ? SS atarsam boş yapmayı bırakacak mısın ?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Abi ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun ? Bak güzel kardeşim hiçbir oyunumda sorun yokken bir tek Valorant'da böyle, ANLADIN ? SS atarsam boş yapmayı bırakacak mısın ?
Hayır sen anlatamıyor değilsin, sen anlamıyorsun 🤣 o yüzden anlatmaya uğraşmaktan vaz geçiyorum ANLADIN?!??! 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

@!Yardım Lazım! @cemtastan2301 beyler sakin olun, tartışmanın lüzumu yok.
Benim tartışacak bir şeyim yok dostum, zırvalıyorlar ya ona gülüyorum; 5600X 3060 sistemim olacak, Valorant'ta 100 FPS alıp: "oyunun opt. kötü usta ondandır" deyip geçeceğim, güzel skeç olur.

cemtastan2301

80+ Gold
Hayır sen anlatamıyor değilsin, sen anlamıyorsun 🤣 o yüzden anlatmaya uğraşmaktan vaz geçiyorum ANLADIN?!??! 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tartışacak bir şeyim yok dostum, zırvalıyorlar ya ona gülüyorum; 5600X 3060 sistemim olacak, Valorant'ta 100 FPS alıp: "oyunun opt. kötü usta ondandır" deyip geçeceğim, güzel skeç olur.
SS atarsam boş yaptığını öğreneceksin o yüzden konuyu kapatmaya çalışıyorsun, Allah ailene sabır versin ne diyeyim. :D

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
SS atarsam boş yaptığını öğreneceksin o yüzden konuyu kapatmaya çalışıyorsun, Allah ailene sabır versin ne diyeyim. :D
Aynen kardeşim, atacağın SS'ten korkuyorum sen biraz dolandırılmışsın ama neyse çok ırgalamıyorum senin vurdumduymazlığını ama gidip millete: "optimizasyon kötü be kardeşim şu sistemle 100 FPS alıyorum" deyip dolandırıldığın gibi onları da dolandırma 😁, yoksa yanlış bilgiden raporlamam gerekecek.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aynen kardeşim, atacağın SS'ten korkuyorum sen biraz dolandırılmışsın ama neyse çok ırgalamıyorum senin vurdumduymazlığını ama gidip millete: "optimizasyon kötü be kardeşim şu sistemle 100 FPS alıyorum" deyip dolandırıldığın gibi onları da dolandırma 😁, yoksa yanlış bilgiden raporlamam gerekecek.
VEGA 8'i kaldırdık. Bu sefer FPS 60'ın üstüne çıkmıyor. 1650 sürücüsü güncel.
Hocam sen de bir baksan.

Top Bottom