En düşük hocam bazen 250 oluyor x8 ve fxx acikgrafik ayarları?
işte bende de öyle zaten. bazen 400 oluyor bende en yüksekte. her zaman 240 üstü. 250-350 genellikle.En düşük hocam bazen 250 oluyor x8 ve fxx acik
Gerçekten bu kadar yüksek fps ler alınabiliyor mu şaşırdım doğrusuişte bende de öyle zaten. bazen 400 oluyor bende en yüksekte. her zaman 240 üstü. 250-350 genellikle.
karakter seçimde 900 görüyorum valorant baya düşük bir oyun şuanki sistemlere göre.Gerçekten bu kadar yüksek fps ler alınabiliyor mu şaşırdım doğrusu
Zaten biliyorum valorantın düşük bi oyun olduğunu da ama internetteki test videolarında daha az fps veriyor siz herhangi bir ayar yaptınızkarakter seçimde 900 görüyorum valorant baya düşük bir oyun şuanki sistemlere göre.
ramleri cl 14 3200 mhz overclockladım. optimizasyon ayarlarıyla hafif oynadım. radeon denetim masası ayarlarıyla hafif oynadım.Zaten biliyorum valorantın düşük bi oyun olduğunu da ama internetteki test videolarında daha az fps veriyor siz herhangi bir ayar yaptınız
sağol teşekkür ederimramleri cl 14 3200 mhz overclockladım. optimizasyon ayarlarıyla hafif oynadım. radeon denetim masası ayarlarıyla hafif oynadım.