Valorant serverları kötü bence csde 80 pingle bile oynayabilirken valorantta 60 üstü sıkıntı çıkarıyor![]()
CS için herkesin değerleri o maçlar 64 tick ve dahası o yüzden çaktırmıyor. Ancak normalde çok daha kötü bir deneyim yaşatıyor sana.Valorant serverları kötü bence csde 80 pingle bile oynayabilirken valorantta 60 üstü sıkıntı çıkarıyor![]()
Yine de aynı kaç kez açıp kapamışımdır oyunu silip yükledim de olmuyor. Sunucu neden değiştireyim zaten Türkiye sunucusundayım en az ping değeri almam gereken yer.Sunucu değiştirin. Belki sorun çözülür. Çözülmezse Türk taktiğine başvurun. Modemi kapatıp açın![]()
Valorantcıyım ancak ping azcık arttımı hissediyorum anında Cs de böyle değildihahahahhahhahahahaahahah bu kadar komik olmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 ping le oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor ne olabilir acaba
Valorantcıyım ancak ping azcık arttımı hissediyorum anında Cs de böyle değildi
Sorunuma mı odaklansak?
Hayır ben öyle hissetmiyorum eminim. Sağ üstten nasıl yani? Anladım İstanbul seçtim yine aynı.cs de zaten çok pingle oynuyordunuz vpn ile frankfurtta 98 ping alıyorum her şey kapalı tr de 14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim gibi garip bir sorun siz öle hissediyor olabilimisiniz bide sağ üstten server kı9smından istanbulu seçermisiniz
hahahahhahhahahahaahahah bu kadar komik olmayın
100 ping le oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor ne olabilir acaba