Valorant 65 ping ama zıplayamıyorum

Lrkende

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
253
Zıpladığımda aşağı doğru çekiliyormuş gibi oluyor. Ping yüzünden oluyordu sanki bu ama 65 pingim var fazla değil. Neden böyle çıldırıcam.

Valorant serverları kötü bence csde 80 pingle bile oynayabilirken valorantta 60 üstü sıkıntı çıkarıyor :(

Valorant serverları kötü bence csde 80 pingle bile oynayabilirken valorantta 60 üstü sıkıntı çıkarıyor :(

hahahahhahhahahahaahahah bu kadar komik olmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 ping le oynuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor ne olabilir acaba

CS için herkesin değerleri o maçlar 64 tick ve dahası o yüzden çaktırmıyor. Ancak normalde çok daha kötü bir deneyim yaşatıyor sana.

Sunucu değiştirin. Belki sorun çözülür. Çözülmezse Türk taktiğine başvurun. Modemi kapatıp açın :)

Geç zıplıyor sanırım nasıl düzeltebilirim?

Sunucu değiştirin. Belki sorun çözülür. Çözülmezse Türk taktiğine başvurun. Modemi kapatıp açın :)
Yine de aynı kaç kez açıp kapamışımdır oyunu silip yükledim de olmuyor. Sunucu neden değiştireyim zaten Türkiye sunucusundayım en az ping değeri almam gereken yer.

Valorantcıyım ancak ping azcık arttımı hissediyorum anında Cs de böyle değildi

Sorunuma mı odaklansak?

Valorantcıyım ancak ping azcık arttımı hissediyorum anında Cs de böyle değildi

cs de zaten çok pingle oynuyordunuz vpn ile frankfurtta 98 ping alıyorum her şey kapalı tr de 14

Sorunuma mı odaklansak?

dediğim gibi garip bir sorun siz öle hissediyor olabilimisiniz bide sağ üstten server kı9smından istanbulu seçermisiniz

cs de zaten çok pingle oynuyordunuz vpn ile frankfurtta 98 ping alıyorum her şey kapalı tr de 14

dediğim gibi garip bir sorun siz öle hissediyor olabilimisiniz bide sağ üstten server kı9smından istanbulu seçermisiniz
Hayır ben öyle hissetmiyorum eminim. Sağ üstten nasıl yani? Anladım İstanbul seçtim yine aynı.

Csde 90 pingle mis gibi oynuyorum ama valorantta ping 30 1 saniye sonra 230 oluyor oynatmıyor cs adamdır

Geri