Yardım Valorant "A critical error has occrured" Hatası

TRSTEADY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,478
kendi hesabımdan çıkıp başka bir hesaba girince bu hatayı alıyordum sonrasında kendi hesabıma girdiğimde bu hatayı almıyordum. youtube den çoğu videoları deneyip yaptım olmadı ve kendi hesabıma bile giremez oldum. silip tekrar yükledim yine aynı hata. nasıl düzeltirim ?
adım adım bu hataları alıyorum.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.9 KB · Hit: 59
  • 2.png
    2.png
    7 KB · Hit: 51
  • asd.png
    asd.png
    4.3 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
kendi hesabımdan çıkıp başka bir hesaba girince bu hatayı alıyordum sonrasında kendi hesabıma girdiğimde bu hatayı almıyordum. youtube den çoğu videoları deneyip yaptım olmadı ve kendi hesabıma bile giremez oldum. silip tekrar yükledim yine aynı hata. nasıl düzeltirim ?
İlk defa görüyorum bu hatayı system error demesi beni kuşkulandırmadı değil?

Hocam bu biraz korkutucu

Hocam bu biraz korkutucu
Tüyler diken diken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla sistem dosyası bozuk olabilirmi oyun dosyaları vesaire şu durumda başka bir şey gelemez aklıma ?

İlk defa görüyorum bu hatayı system error demesi beni kuşkulandırmadı değil?
1 hafta önce falan windows ayarlarında ufak ayarlar yaptım da bununla alakası olacağını sanmıyorum çünkü ilk başta bu hatayı başka bir hesaba girerken alıyordum. main hesabıma girince bu hatayı almıyordum oyun direkt açılıyordu. youtube de izlediklerim hizmet ayarlarından ayar yapıyordu onları denedim daha kötü oldu

Genel çözüm önerileri sonuç vermediyse Riot Games'e ticket atmak işe yarayabilir, onlar yardımcı olur.

internet cafede birkaç kere bu hatayı alıyodum ve pc arada takılıyodu nadirde olsa mavi ekran ya da takıldığında gelmeme olayı oldu res atarken de biosa atıyodu anlayan birine verince yarım saat pc yi açmakla uğraşıyo bilmiyom bende :&

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,892
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri