Neler Yeni

Valorant açılırken cpu%0 oluyor yardım!

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Furkan Görür
oyunu stabil oynuyorsan sorun yok.

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu stabil oynuyorsan sorun yok.
Fps normal ama giriş ekranı uzun sürüyor videoda da görüldüğü gibi oyun görev yöneticisinden kapaniyor cpukullanimj 0a düşüyor canımı sıktı

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali İhsan

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Bios güncellemesi yap sorun çözülecektir tek ihtiyacın flashbellek. Youtube'dan nasil yapilacagina bakabilirsin. Güncel olanı indir (en son paylasilan bios) "Bios nasıl güncellenir" yazarsan bulursun
Hocam en son yayinlanan bios beta olan ondan dolayı pek emin değilim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Uygulama açılışı sırasında cpu kullanımını dert edeni ilk defa görüyorum. Ne güzel işte efor sarf etmiyor işlemcin valorant çöplüğü için. Oynanışına etki eden bir durum yok anlaşılan.

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Uygulama açılışı sırasında cpu kullanımını dert edeni ilk defa görüyorum. Ne güzel işte efor sarf etmiyor işlemcin valorant çöplüğü için. Oynanışına etki eden bir durum yok anlaşılan.
knka oyun açılırken kapanıyor görev yöneticisinde bu yüzden oyunun açılış süresi uzadı benim için sorun olduğundan buraya yazdım

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Çok spesifik sorunlar bunlar. Format atsana geçermi belki geçer. Valorantı silsen sorun geçermi belki geçer. Daha önce kimse yaşamamıştır bu sorunu. Büyük ihtimal oyunun dosyalarında sorun oldu ki arada duraksıyor geç açılıyor oyun. Belki vanguard işlem yapıyor arkada bilemeyiz. Anakart güncellemesi konusuna gelirsek, Evet şuanlık güncelleme. Beta da çok sorun alanlar var. Diski görmeyen, Ram hızlarında değişiklik yaşayan vs bir çok kullanıcı var. Bekleyeceğiz.

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali İhsan
Hocam en son yayinlanan bios beta olan ondan dolayı pek emin değilim
Betadan önceki bios guncellemesini yap kanki o zaman, sorununu gecirmese bile biosu güncel tutman daha saglikli olacaktir

Top Bottom