Neler Yeni

Valorant adam görünce kasıyor

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
valorantta 200 civarı fps alıyorum fakat adam görünce veya ateş ederken donma yaşıyorum sebebi ve çözümü nedir acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx570 ekran kartı kullanıyorum, r5 5600 işlemcim var ve stok soğutucusunu kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Furkan Bircan
valorantta 200 civarı fps alıyorum fakat adam görünce veya ateş ederken donma yaşıyorum sebebi ve çözümü nedir acaba.

rx570 ekran kartı kullanıyorum, r5 5600 işlemcim var ve stok soğutucusunu kullanıyorum.
w11 yeni sürüme güncelleme yaptıysanız bundan dolayı olabilir bende yaşıyorum aynı sorunu

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne zamandır var
2-3 aydır herhalde, pek valorant oynamıyordum 1 ay önce tekrar indirdim ve o dönemler bu sorunu yaşamaya başladım, öncesinden de olabilir sorun .

acaba soğutucum yetersiz mi kalıyor

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
oktay
2-3 aydır herhalde, pek valorant oynamıyordum 1 ay önce tekrar indirdim ve o dönemler bu sorunu yaşamaya başladım, öncesinden de olabilir sorun .

fps sabitlemeyi deneyin bide ping inize bakın

işlemci kaç derece ısıdan dolayı olduğunu sanmıyorum

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fpsi 144e sabitliyorum zaten pingimde 10-15 civarı, pingle alakalı olduğunu sanmıyorum çünküadam görünce oluyor çünkü.

işlemci kaç derece ısıdan dolayı olduğunu sanmıyorum
macununu yenilemeden önce 90-95de takılıyordu sanırım, şuan bakmadım bir bakayım hemen

şuanda 72 derece operadan video izliyorum ve arkada discord açık

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
VeV
fpsi 144e sabitliyorum zaten pingimde 10-15 civarı, pingle alakalı olduğunu sanmıyorum çünküadam görünce oluyor çünkü.

macununu yenilemeden önce 90-95de takılıyordu sanırım, şuan bakmadım bir bakayım hemen

72 boş sistem için çok ya bende r5 5600 kullanıyordum şimdi 7500f e geçtim sıcaklık 5-10 derece falan arttı sadece ama. 7500f le bile stok fanla falan bile o kadara çıkmadı. Stok fan dahil 3 farklı soğutucu ile sıcaklıkları denemiştim. video linkini bırakayım karşılaştırırsınız.
Termal macunun kendisinde, uygulamasında, fan montajında veya soğutucunun kendisinde bir sorun olabilir. Yani sıcaklıkla ilgili olabilir.
Driver sorunu da olabilir DDU programı mevcut driverı kaldırıp ile silip tekrar temiz kurulum ile driver yükleyebilirsiniz. İnternette ve youtubeda ilgili konu ile alakalı videolar mevcut. Umarım çözülür dostum.

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
72 boş sistem için çok ya bende r5 5600 kullanıyordum şimdi 7500f e geçtim sıcaklık 5-10 derece falan arttı sadece ama. 7500f le bile stok fanla falan bile o kadara çıkmadı. Stok fan dahil 3 farklı soğutucu ile sıcaklıkları denemiştim. video linkini bırakayım karşılaştırırsınız.
Termal macunun kendisinde, uygulamasında, fan montajında veya soğutucunun kendisinde bir sorun olabilir. Yani sıcaklıkla ilgili olabilir.
Driver sorunu da olabilir DDU programı mevcut driverı kaldırıp ile silip tekrar temiz kurulum ile driver yükleyebilirsiniz. İnternette ve youtubeda ilgili konu ile alakalı videolar mevcut. Umarım çözülür dostum.
driver sorunu için ddu diye bir program kurup driverleri mi yenilemem gerekiyor. wndowsun kendisinden driverleri yenilesem olmuyor mu.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
VeV
driver sorunu için ddu diye bir program kurup driverleri mi yenilemem gerekiyor. wndowsun kendisinden driverleri yenilesem olmuyor mu.
Temiz kurulum için DDU programı ile driver silip tekrar yüklemek yaygın olarak önerilen bir şeydir. Üst üste driver kurmak önerilen bir şey değildir. Bazı hatalara sebep verebilir. DDU bir program evet kullanım için youtube dan rehber izleyebilirsin hocam. Yalnız benim ilk aklıma gelen sıcaklık sorunu oldu çünkü video izlerken 72 derece falan bence çok yüksek oyunda ona yük binince işlemci kendini kısıyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yunus Emre Uzun

kendi sistemim sizinkine benzer tek farkı kule tipi fiyat performans bir kule tipi kullanıyorum en baba oyunda maksimum 73 derece gördüm valorant lol tarzı oyunlarda 60 65 arası seyrediyor

Top Bottom