Neler Yeni

Valorant adam görünce kasıyor

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
kendi sistemim sizinkine benzer tek farkı kule tipi fiyat performans bir kule tipi kullanıyorum en baba oyunda maksimum 73 derece gördüm valorant lol tarzı oyunlarda 60 65 arası seyrediyor
soğutucunuzun linkini atabilir misiniz acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz kurulum için DDU programı ile driver silip tekrar yüklemek yaygın olarak önerilen bir şeydir. Üst üste driver kurmak önerilen bir şey değildir. Bazı hatalara sebep verebilir. DDU bir program evet kullanım için youtube dan rehber izleyebilirsin hocam. Yalnız benim ilk aklıma gelen sıcaklık sorunu oldu çünkü video izlerken 72 derece falan bence çok yüksek oyunda ona yük binince işlemci kendini kısıyor olabilir.
tamamdır deneyeceğim teşekkürler

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
VeV
soğutucunuzun linkini atabilir misiniz acaba

tamamdır deneyeceğim teşekkürler
dostum ben kendimin bir önceki soğutucusunu hali hazırda satıyorum. Zaten soğutma performansının videom ile paylaşmıştım. Satış ilan linkini de koyayım ihtiyacın varsa istersen değerlendir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yunus Emre Uzun

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Talat
2-3 aydır herhalde, pek valorant oynamıyordum 1 ay önce tekrar indirdim ve o dönemler bu sorunu yaşamaya başladım, öncesinden de olabilir sorun .

acaba soğutucum yetersiz mi kalıyor
aynısını bende lolde yasıyordum riot yetkilileri arkada cok program calsıyor diyor kımısıde ınternet saglayıcınızdan kaynaklı dıyor crack oyun yüklediyseniz ondan dolayı ben format attım düzeldi öyle bir sorunum yok şuan..

Top Bottom