Oyunda kullanilan base ayarlar 800 dpi 0,4 veya 0,45 tir yüksek sens aslında çok iyi bişey ancak kontrol çok zor olduğu için çok kolay vuruşlar bile kaçabiliyor ben 800 dpi 1 sens oynarken titretmek zorunda kalyiyordum yavaş yavaş düşürmüştüm 0.8 0.7 0.5 diye sonrasinda kontrol flick için 400 dpi 0.704 oynamaya başladim gayet memnunum öneririm1700 DPI Kullanıyorun. Sens kaç yapmalıyım? Şu an 0.49 kullanıyorum.
bu kişiden kişiye değişir mesela ben 800 dpi 0.55 oynuyorum ve benim kas hafızama uyuyor bu sana uymayabilir ve dpi ı yüksek kullanmak sprayde saçılıma yol açar o yüzden dpi ını 800 yapıp poligonda ya da aim lab gibi programlarda deneye deneye bulabilirsin1700 DPI Kullanıyorun. Sens kaç yapmalıyım? Şu an 0.49 kullanıyorum.
Hocam sensivity kol kaslarınızın edindiği bir hafızadır ve belirli bir periyotta üstüne gidilirse o kas o sensi belirler ve kalici hale gelir aim antrenmanlari konusuna gelirsek bi sensivityde zor modda minimum 15 vurmuyorsan bişeyler oturmamiştir yükseltip alçaltirsin geri kalanda botlarin kafasini takip etme two flick shot antrenmani dmler vs aimi güçlendiriyor ancak valorant sadece aimle oynanan bi oyun olmadiği için crosshair plasment ve yetenek kullanmanada bakar fark konusunda kesinlikle farki var dediklerimi yaparsan hissedersingünlük kullanımda 1600, valorantta 800 dpi kullanıyorum.
bilmediğim için soruyorum sens nedir? nereden ayarlıyorsunuz? ne fark ediyor?
aim geliştirme antremanlarıyla hs atmadığım maç yok.
bir farkı varsa bunu da uygulayayım?
hocam kullandığınız terimlerin, kısaltmaların yarısı ingilizce. malesef oyun dilim o kadar iyi değil. fakat bir haftadır antreman yapıyorum zor modda minimum 12 vuruyorum. hellian adlı youtube kanalından 7 günde aim canavarı olun adlı videoyu izledim ve adım adım sabırla uyguladım. sanırım bir aylık antremana geçip bitirdiğimde bambaşka bir oyun oynuyor olacağım. bu sens dedikleri hassasiyet ayarı sanırım, onu nereden ayarlıyoruz onu bilmiyorum. kaçyapmamı tavsiye edersiniz? şu an alıştığım düzende devam edeyim mi?Hocam sensivity kol kaslarınızın edindiği bir hafızadır ve belirli bir periyotta üstüne gidilirse o kas o sensi belirler ve kalici hale gelir aim antrenmanlari konusuna gelirsek bi sensivityde zor modda minimum 15 vurmuyorsan bişeyler oturmamiştir yükseltip alçaltirsin geri kalanda botlarin kafasini takip etme two flick shot antrenmani dmler vs aimi güçlendiriyor ancak valorant sadece aimle oynanan bi oyun olmadiği için crosshair plasment ve yetenek kullanmanada bakar fark konusunda kesinlikle farki var dediklerimi yaparsan hissedersin
400'e cektim dpi ayarını oyunda da şu an 0.7 ayarladım antrenman yapıyorum alışılmayacakmış gibi değil hatta dpi gercekten fark ettiriyormuş onu fark ettimOyunda kullanilan base ayarlar 800 dpi 0,4 veya 0,45 tir yüksek sens aslında çok iyi bişey ancak kontrol çok zor olduğu için çok kolay vuruşlar bile kaçabiliyor ben 800 dpi 1 sens oynarken titretmek zorunda kalyiyordum yavaş yavaş düşürmüştüm 0.8 0.7 0.5 diye sonrasinda kontrol flick için 400 dpi 0.704 oynamaya başladim gayet memnunum öneririm
Dhdhdhskxbdhdjdj benim dediklerimin aynisini yaptiriyor işde yapiyohocam kullandığınız terimlerin, kısaltmaların yarısı ingilizce. malesef oyun dilim o kadar iyi değil. fakat bir haftadır antreman yapıyorum zor modda minimum 12 vuruyorum. hellian adlı youtube kanalından 7 günde aim canavarı olun adlı videoyu izledim ve adım adım sabırla uyguladım. sanırım bir aylık antremana geçip bitirdiğimde bambaşka bir oyun oynuyor olacağım. bu sens dedikleri hassasiyet ayarı sanırım, onu nereden ayarlıyoruz onu bilmiyorum. kaçyapmamı tavsiye edersiniz? şu an alıştığım düzende devam edeyim mi?
Ben 0.438 kullanıyorum yücelik Rankta arkadaşın hesapla 20 22 vuruyorum1700 DPI Kullanıyorun. Sens kaç yapmalıyım? Şu an 0.49 kullanıyorum.