imemircan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 496
Selamlar, Valorant oynarken pingim ışık hızında 500-700 lere ulaşıyor. Ama sadece bakın SADECE valorantta oluyor. CS:GO, Apex, pubg, rocket league vs. Yani avrupaya bağlı iken bile sıkıntı çekmiyorum fakat valorantta tr serverlarında bile drop yaşıyorum. Riot games e ilettim durumu fakat hala yazan yok. Oyundan soğudum artık. Diğer forumlara baktığım zaman bazı kişiler de bu sorunu yaşamış. Ve çoğu 16 mbps üstü internet hızına sahip olmayanlar kişiler. Sizce düşük internet hızı bu kadar etkiler mi ? Ve çözümü var mıdır ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme: bu forumda da böyle konular açılmış. Ama fibere sahip olan arkadaşlarım çekmiyor böyle sorunları. Acaba internetin markasından mı ? Yani ttnet, türknet gibiSelamlar, Valorant oynarken pingim ışık hızında 500-700 lere ulaşıyor. Ama sadece bakın SADECE valorantta oluyor. CS:GO, Apex, PUBG, rocket league vs. Yani avrupaya bağlı iken bile sıkıntı çekmiyorum fakat valorantta tr serverlarında bile drop yaşıyorum. Riot games e ilettim durumu fakat hala yazan yok. Oyundan soğudum artık. Diğer forumlara baktığım zaman bazı kişiler de bu sorunu yaşamış. Ve çoğu 16 mbps üstü internet hızına sahip olmayanlar kişiler. Sizce düşük internet hızı bu kadar etkiler mi ? Ve çözümü var mıdır ?