Neler Yeni

Valorant Ban yedim???

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Merhaba arkadaşlar bundan birkaç hafta önce hesabımı nasıl satabilirim diye konu açmıştım sonrasında hesabı itemsatış üzerinden ilana koydum birisi yazdı sın ne olur banı falan varmı diye sonrasında discord gelip yayın açmamı ve hesabı incelemek istediğini söyledi bende bir şey olmaz diyip yayın açtım sonrasında durduk yere çıktı bir dahada yazmadı dünde hesabıma girmeye çalışırken hesap kilitli valoranta mail atın vs diyordu mail attım ve hesabımın satış işlemine bulaştığını söylüyorlar ama hesap daha satılmadı bile bende ilanı kaldırdım hemen hesabı ilana koyunca böyle bir şey olabilirmi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar bundan birkaç hafta önce hesabımı nasıl satabilirim diye konu açmıştım sonrasında hesabı itemsatış üzerinden ilana koydum birisi yazdı sın ne olur banı falan varmı diye sonrasında discord gelip yayın açmamı ve hesabı incelemek istediğini söyledi bende bir şey olmaz diyip yayın açtım sonrasında durduk yere çıktı bir dahada yazmadı dünde hesabıma girmeye çalışırken hesap kilitli valoranta mail atın vs diyordu mail attım ve hesabımın satış işlemine bulaştığını söylüyorlar ama hesap daha satılmadı bile bende ilanı kaldırdım hemen hesabı ilana koyunca böyle bir şey olabilirmi?
Nickinden şikayet etmiştir. Yasak olduğu için böyle bir ceza alman normal durum.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Siaus

80+
Şimdi ben oturup tek tek ID leri şikayet etsem hepsi banlanıcakmı?
hocam ilana koyduğunuzu falan ss atmıştır yoksa her şikayet geleni banlayacak halleri yok

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
hocam ilana koyduğunuzu falan ss atmıştır yoksa her şikayet geleni banlayacak halleri yok
Oyunu 3 yıldır oynuyorum cidden sıktı ya saçma sapan buglar hileler smurfler ping sorunları üstüne birde satmadan bile hesabımın banlanması... cidden hile açıp oyunun içinden geçesim var zaten vp zammıda geliyor yeter artık be

CptSpork

80+ Bronze
Bu valorantta hiç hesap alıp satmadım çünki hesabın ilk mailinin sahibi hesabı direk alabiliyor, bilmediğimden soruyorum ilan açarken hesap ismini sansürleyip mi ilan açıyorlar yoksa sansürlemeden mi açıyorlar? bundan sonra sansürleyin hocam demekki ilanızı ss ve link olarak paylaşmış. Bu arada perma mı ban yediniz?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu valorantta hiç hesap alıp satmadım çünki hesabın ilk mailinin sahibi hesabı direk alabiliyor, bilmediğimden soruyorum ilan açarken hesap ismini sansürleyip mi ilan açıyorlar yoksa sansürlemeden mi açıyorlar? bundan sonra sansürleyin hocam demekki ilanızı ss ve link olarak paylaşmış. Bu arada perma mı ban yediniz?
Ben ilan açarken sslerde ismin gözükmemesine dikkat etmiştim loldede bu durum böyle

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Kalıcı ban

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
İşsizin biri gelip seninle uğraşmış işte. Evet hesap satışı yasak olduğu için seninle DC de iken video kaydı almıştır ve şikayet etmiştir. Sonuç olarak yüzünüz gözükmüyor ve itiraz edebilirsiniz. Ses montajı diyerek. Tabi dc de yazışma falan varsa iş biraz zor.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Aslında
İşsizin biri gelip seninle uğraşmış işte. Evet hesap satışı yasak olduğu için seninle DC de iken video kaydı almıştır ve şikayet etmiştir. Sonuç olarak yüzünüz gözükmüyor ve itiraz edebilirsiniz. Ses montajı diyerek. Tabi dc de yazışma falan varsa iş biraz zor.
yazdım zaten ama hala satış işlemine bulaşmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyolar

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Aslında

yazdım zaten ama hala satış işlemine bulaşmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyolar
Demek ki yeteri kadar kanıt vermişsiniz karşı tarafa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,194
Üyeler
165,483
Son üye
oz.kenan
Top Bottom