Forumdan ban yersin haberin olsun kanka.Herkese iyi sosyaller öncelikle bu başlığa çoğu kişi sıcak bakmaz evet haklısınız fakat ben bu oyunu 4-5 seneye yakındır oynuyorum. Daha öncesinde dianın üstüne çıkamadım. Gerek botlar gerek toxicler yüzünden ve bıraktım. 2 seneye yakındır da oynamıyordum. tekrar başlama kararı aldım. ve şuanda da golddan çıkamıyorum. yine toxic ve botlar yüzünden her el 20-30 vurmama rağmen kaybediyorum. En azından amacım yüceye kadar çıkıp, hileyi bırakmak. Çünkü hakkımın yüce olduğunu düşünüyorum. Çoğu immo arkadaşlarımın hesabına girip 20 vurduğumu hatırlıyorum.
Uzun uzun yazmış bi de şaplağı koyucam ensesineHerkese iyi sosyaller öncelikle bu başlığa çoğu kişi sıcak bakmaz evet haklısınız fakat ben bu oyunu 4-5 seneye yakındır oynuyorum. Daha öncesinde dianın üstüne çıkamadım. Gerek botlar gerek toxicler yüzünden ve bıraktım. 2 seneye yakındır da oynamıyordum. tekrar başlama kararı aldım. ve şuanda da golddan çıkamıyorum. yine toxic ve botlar yüzünden her el 20-30 vurmama rağmen kaybediyorum. En azından amacım yüceye kadar çıkıp, hileyi bırakmak. Çünkü hakkımın yüce olduğunu düşünüyorum. Çoğu immo arkadaşlarımın hesabına girip 20 vurduğumu hatırlıyorum.
haha yorumumu oku dostum vs gelsen el alamazsınDostum umarım ban yersin, hem forumdan hem de oyundan. Senin gibi veletler yüzüne oyun oynayamaz olduk.
he yani yücesin ama goldda otlanıon yersenzzzzzzzzzzzzzz
1 aylık account büyük ihtimalle fake yada 10 yo kid postu forumda kalıcı ban sistemi getirilmesini umuyorumForumdan ban yersin haberin olsun kanka.
vs bekliyorum valorantUzun uzun yazmış bi de şaplağı koyucam ensesine
aynen öyle 20-30 vurup kaybetmem sence normal mi he bide senin rank nehe yani yücesin ama goldda otlanıon yersen
Şaşırdığım olay harbi harbi , açık açık yazmış..1 aylık account büyük ihtimalle fake yada 10 yo kid postu forumda kalıcı ban sistemi getirilmesini umuyorum