Neler Yeni

Güzel online oyun önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Enes Budak
Herkese iyi sosyaller öncelikle bu başlığa çoğu kişi sıcak bakmaz evet haklısınız fakat ben bu oyunu 4-5 seneye yakındır oynuyorum. Daha öncesinde dianın üstüne çıkamadım. Gerek botlar gerek toxicler yüzünden ve bıraktım. 2 seneye yakındır da oynamıyordum. tekrar başlama kararı aldım. ve şuanda da golddan çıkamıyorum. yine toxic ve botlar yüzünden her el 20-30 vurmama rağmen kaybediyorum. En azından amacım yüceye kadar çıkıp, hileyi bırakmak. Çünkü hakkımın yüce olduğunu düşünüyorum. Çoğu immo arkadaşlarımın hesabına girip 20 vurduğumu hatırlıyorum.
Forumdan ban yersin haberin olsun kanka.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Herkese iyi sosyaller öncelikle bu başlığa çoğu kişi sıcak bakmaz evet haklısınız fakat ben bu oyunu 4-5 seneye yakındır oynuyorum. Daha öncesinde dianın üstüne çıkamadım. Gerek botlar gerek toxicler yüzünden ve bıraktım. 2 seneye yakındır da oynamıyordum. tekrar başlama kararı aldım. ve şuanda da golddan çıkamıyorum. yine toxic ve botlar yüzünden her el 20-30 vurmama rağmen kaybediyorum. En azından amacım yüceye kadar çıkıp, hileyi bırakmak. Çünkü hakkımın yüce olduğunu düşünüyorum. Çoğu immo arkadaşlarımın hesabına girip 20 vurduğumu hatırlıyorum.
Uzun uzun yazmış bi de şaplağı koyucam ensesine

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir Uzun
29 yaşına geldim. 15 Yaşındaki çocuk dostum diye hitap ediyor. Hey gidi günler :)

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

konuyu editlemiş :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom