Neler Yeni

Güzel online oyun önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
reaksiyon peşinde sallamayın kaybolur konu kilit pls

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
EREN
Herkese iyi sosyaller öncelikle bu başlığa çoğu kişi sıcak bakmaz evet haklısınız fakat ben bu oyunu 4-5 seneye yakındır oynuyorum. Daha öncesinde dianın üstüne çıkamadım. Gerek botlar gerek toxicler yüzünden ve bıraktım. 2 seneye yakındır da oynamıyordum. tekrar başlama kararı aldım. ve şuanda da golddan çıkamıyorum. yine toxic ve botlar yüzünden her el 20-30 vurmama rağmen kaybediyorum. En azından amacım yüceye kadar çıkıp, hileyi bırakmak. Çünkü hakkımın yüce olduğunu düşünüyorum. Çoğu immo arkadaşlarımın hesabına girip 20 vurduğumu hatırlıyorum.
Knk sence hakın yüce olsa yüce olmalısın yüce olanlar hileylemi oldu mesela ben şuan yüceyim evetçok troll var ama hile açmadan oldum demek hakın değil hileye gelirsek paralı hileler dışında açtın an ban yersin parasını versene 2 güne anakart banı yersin bide başka hesaptan dağil giremesin

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
Şaşırdığım olay harbi harbi , açık açık yazmış..
reaksiyon peşinde beklediği ilgiyi çevreden göremeyen ergen postu şaşırmamak lazım çoğaldı bu aralar iyice

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
EREN
Kötüysen yapcak bişi yok goldsun :D

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Elefterios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
dostum sen bu oyunu bilmezken bende diaydım orada da 20-30 vurup kaybediyordum sonuç aynı
1739139877036.png

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
Knk sence hakın yüce olsa yüce olmalısın yüce olanlar hileylemi oldu mesela ben şuan yüceyim evetçok troll var ama hile açmadan oldum demek hakın değil hileye gelirsek paralı hileler dışında açtın an ban yersin parasını versene 2 güne anakart banı yersin bide başka hesaptan dağil giremesin
dostum yüce arkadaşlarımla vs atıyorum çoğunu tokatlıyorum onların hesaptan girip oynuyorum ama dediğim gibi troll çok kasılmıyor

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
EREN
Olur şuan yurt dışındayım 1 hafta sonra sana yazacağım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom