Yok ben tek takılıyorumistersen ismini ver oynayalım knk
Ucube olarak vs vs nitelendiriliyorum
Yok ben tek takılıyorumistersen ismini ver oynayalım knk
bende rank kasmaya giriyorum ama kafa dağıtmaya gelenler ve toxicler yüzüden oyun kaybetmek istemiyorum dostumSence ben sen miyim hile neden alıyım
Millet kafasını dağıtmak için giriyor
Milletin kursağında bırakıyor........
(Noktaları hayal gücünle doldur)
Ben senden iyiyim diye bir iddia da bulunmadım? Madem çok iyisin kur ekibini öyle oyna, bu oyun rastgele ekiplerle oynanacak bir oyun değil.vs bekliyorum valorant
Tek yapman gereken oyunu bırakmak dostumbende rank kasmaya giriyorum ama kafa dağıtmaya gelenler ve toxicler yüzüden oyun kaybetmek istemiyorum dostum
5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.Ben senden iyiyim diye bir iddia da bulunmadım? Madem çok iyisin kur ekibini öyle oyna, bu oyun rastgele ekiplerle oynanacak bir oyun değil.
Gerçi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun da değil.
Valorant bu zaten ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da siliceksin. Dediğim gibi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun değil.5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.
Sadece sana özel değil ki bu herkes bunlarla karşılaşarak istediği ranklara çıkabiliyor. Kaldı ki 30 vurduğun maçı kaybediyorsan hile ne işine yarayacak 50 falan mı vuracaksın anlamadım. Vurursan da göze batmayıp ban yememe ihtimalin yok.5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.
şans oyunu reis gold eloda toxic ve bot olmasının sebebi çok basit herkesin ulaşabileceği bir seviyede oyuna yeni başlayan biri 5 maç atsa zaten otomatik silvere atıyor 1-2 el daha kazansa gold oluyor ve haliyle deneyimsiz oyuncular ve toxicler iyi oyuncuları aşağı kademeye çekiyor eğer şansına iyi takım gelirse ve karşıya kötü gelirse de sen kazanıyorsun.Valorant bu zaten ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da siliceksin. Dediğim gibi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun değil.