Neler Yeni

Güzel online oyun önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aquamen

80+ Bronze
istersen ismini ver oynayalım knk
Yok ben tek takılıyorum
Ucube olarak vs vs nitelendiriliyorum
1000006323.jpg

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EREN
EAHARD#8431 ATARİZ

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
Sence ben sen miyim hile neden alıyım
Millet kafasını dağıtmak için giriyor
Milletin kursağında bırakıyor........
(Noktaları hayal gücünle doldur)
bende rank kasmaya giriyorum ama kafa dağıtmaya gelenler ve toxicler yüzüden oyun kaybetmek istemiyorum dostum

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
vs bekliyorum valorant
Ben senden iyiyim diye bir iddia da bulunmadım? Madem çok iyisin kur ekibini öyle oyna, bu oyun rastgele ekiplerle oynanacak bir oyun değil.
Gerçi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun da değil.

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
Ben senden iyiyim diye bir iddia da bulunmadım? Madem çok iyisin kur ekibini öyle oyna, bu oyun rastgele ekiplerle oynanacak bir oyun değil.
Gerçi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun da değil.
5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.
Valorant bu zaten ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da siliceksin. Dediğim gibi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun değil.

Light

80+ Bronze
Sadece sana özel değil ki bu herkes bunlarla karşılaşarak istediği ranklara çıkabiliyor. Kaldı ki 30 vurduğun maçı kaybediyorsan hile ne işine yarayacak 50 falan mı vuracaksın anlamadım. Vurursan da göze batmayıp ban yememe ihtimalin yok.

Rynesquik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
Valorant bu zaten ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da siliceksin. Dediğim gibi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun değil.
şans oyunu reis gold eloda toxic ve bot olmasının sebebi çok basit herkesin ulaşabileceği bir seviyede oyuna yeni başlayan biri 5 maç atsa zaten otomatik silvere atıyor 1-2 el daha kazansa gold oluyor ve haliyle deneyimsiz oyuncular ve toxicler iyi oyuncuları aşağı kademeye çekiyor eğer şansına iyi takım gelirse ve karşıya kötü gelirse de sen kazanıyorsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom