Elefterios
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 723
dia 2 ben rahatça çıktım sana bol şansaynen öyle 20-30 vurup kaybetmem sence normal mi he bide senin rank ne
dia 2 ben rahatça çıktım sana bol şansaynen öyle 20-30 vurup kaybetmem sence normal mi he bide senin rank ne
dostum sen bu oyunu bilmezken bende diaydım orada da 20-30 vurup kaybediyordum sonuç aynıdia 2 ben rahatça çıktım sana bol şans
Sence ben sen miyim hile neden alıyımaynen öyle 20-30 vurup kaybetmem sence normal mi he bide senin rank ne
Knk sence hakın yüce olsa yüce olmalısın yüce olanlar hileylemi oldu mesela ben şuan yüceyim evetçok troll var ama hile açmadan oldum demek hakın değil hileye gelirsek paralı hileler dışında açtın an ban yersin parasını versene 2 güne anakart banı yersin bide başka hesaptan dağil giremesinHerkese iyi sosyaller öncelikle bu başlığa çoğu kişi sıcak bakmaz evet haklısınız fakat ben bu oyunu 4-5 seneye yakındır oynuyorum. Daha öncesinde dianın üstüne çıkamadım. Gerek botlar gerek toxicler yüzünden ve bıraktım. 2 seneye yakındır da oynamıyordum. tekrar başlama kararı aldım. ve şuanda da golddan çıkamıyorum. yine toxic ve botlar yüzünden her el 20-30 vurmama rağmen kaybediyorum. En azından amacım yüceye kadar çıkıp, hileyi bırakmak. Çünkü hakkımın yüce olduğunu düşünüyorum. Çoğu immo arkadaşlarımın hesabına girip 20 vurduğumu hatırlıyorum.
istersen ismini ver oynayalım knk40 vurup kaybettiğim maçlar var bıktım
Yakında bende alacağım bu insanlar yüzünden
reaksiyon peşinde beklediği ilgiyi çevreden göremeyen ergen postu şaşırmamak lazım çoğaldı bu aralar iyiceŞaşırdığım olay harbi harbi , açık açık yazmış..
betadan beri aralıklarla oynuyorum yanıtın güldürdüdostum sen bu oyunu bilmezken bende diaydım orada da 20-30 vurup kaybediyordum sonuç aynı
vs bekliyorum valorantKötüysen yapcak bişi yok goldsun![]()
dostum sen bu oyunu bilmezken bende diaydım orada da 20-30 vurup kaybediyordum sonuç aynı
dostum yüce arkadaşlarımla vs atıyorum çoğunu tokatlıyorum onların hesaptan girip oynuyorum ama dediğim gibi troll çok kasılmıyorKnk sence hakın yüce olsa yüce olmalısın yüce olanlar hileylemi oldu mesela ben şuan yüceyim evetçok troll var ama hile açmadan oldum demek hakın değil hileye gelirsek paralı hileler dışında açtın an ban yersin parasını versene 2 güne anakart banı yersin bide başka hesaptan dağil giremesin