Hesap ban yerse donanım banı bile yiyebilirsinizValorant oynuyordum takımdan birisiyle iyi anlaştık sonra ekledi filan 1 2 el attık, hesabı atayım mi dedi. At dedim adam cidden attı hesabı. Sonradan çalıntı çıkıp başıma iş açabilir mi?
Sat birisine paraya çevirHesap ban yerse donanım banı bile yiyebilirsiniz
Ben olsam tanımadığım kişinin hesabına girmezdim
Hesap ban yerse donanım banı bile yiyebilirsiniz
Valla hesapta çok güzelBence hiç uğraşmayın başınıza dert açarsınız.
Hesap ban yerse donanım banı bile yiyebilirsiniz
Arkadaşın dediği gibi sonra donanım ban IP ban falan yersiniz oyundan soğursunuz.Valla hesapta çok güzel
Ban dışında dediğim gibi çalıntı çıkması durumunda dava açılma tarzında bir şey olabilir mi?Arkadaşın dediği gibi sonra donanım ban IP ban falan yersiniz oyundan soğursunuz.
TCK md. 244/4 "Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması halinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezasına hükmolunur."Ban dışında dediğim gibi çalıntı çıkması durumunda dava açılma tarzında bir şey olabilir mi?
Biraz korkutucu. Hesap sahibine söyleyip çıkıyorum o zaman.TCK md. 244/4 "Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması halinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezasına hükmolunur."
Dediğim gibi uğraşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yargıtay bilişim suçu kararıyla, oyun hesapları ve karakterlerinin de veri niteliği taşıdığını bu sebeple Türk Ceza Kanunu madde 244/4 gereğince "sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme" suçundan dolayı 2 yıldan 6 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezasına hükmedilmesi gerektiğini savunmuştur.
Bende adama geri vermiştim hesabı1 Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması halinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.
o kanun maddesinin tam hali bu kalınla yazdığım şeyleri yapmadığınız sürece bu maddeden ceza yemezsiniz.
başka maddelere hakkında bişey diyemiyorum daha öğrenmedim .d
Hocam adam bende kullanıyorum bu sıralar yoğunum sende girebilirsin dedi.hesabın maili varsa değiştirip kullanabilir bnce
bna da bi atsana bir el atıp çıkarımBende adama geri vermiştim hesabı
Hocam adam bende kullanıyorum bu sıralar yoğunum sende girebilirsin dedi.