Neler Yeni

Yardım Valorant bir bağlantı hatasıyla karşılaştı: Hata Kodu:VAN 6

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Bahsedilen hata ban hatası değildir. Riot hata kodlarında bu şekilde bir kod bile yok. Ban hata kodu 61'dir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Son gelen güncellemeden sonra aynı hata bende de var. Bana göre genel bir sorun. Reddit'de bile bu hata ile karşılaşan kullanıcılar mevcut.
bende 2 aydır kalkmıyor VAN 6 hatası onceden hata kodu 0 idi sonra van 0 oldu sonra van 6 suan

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
_YIKICI_KING_
Valorant ve Vanguard kaldır tekrar yükle düzelebilir

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Valorant ve Vanguard kaldır tekrar yükle düzelebilir
Kanka valorantla 2 aydır mail atıyorum diyorum dediğin çözüme bak :D.Genede teşekkürler.Adamlar bir sürü program yükletip herşeyi sıfırladı felan

Festeru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
Bahsedilen hata ban hatası değildir. Riot hata kodlarında bu şekilde bir kod bile yok. Ban hata kodu 61'dir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Son gelen güncellemeden sonra aynı hata bende de var. Bana göre genel bir sorun. Reddit'de bile bu hata ile karşılaşan kullanıcılar mevcut.
Bendede güncelleme sonrasi van 6 var napmam gerek nedeni ve çozumu nedir

Private

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Akmehmet
Bendede güncelleme sonrasi van 6 var napmam gerek nedeni ve çozumu nedir

Valla şu anda bir çözümü yok gibi görünüyor. Bende destek talebi oluşturdum. Bir kaç bilgi istediler gönderdim ve bekliyorum.

Festeru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
Sen bi çözüm buldunmu ben güncellemeden beri oyuna giremiyorum 5 gündür napcaz şimdi biz o kadar mail attım gereksiz şeyler yaptım düzelmedi napcaz biz acaba?

Private

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Akmehmet
Sen bi çözüm buldunmu ben güncellemeden beri oyuna giremiyorum 5 gündür napcaz şimdi biz o kadar mail attım gereksiz şeyler yaptım düzelmedi napcaz biz acaba?

Açtığım destek talebine cevap geldi. Söylenen şeyleri yaptım ama düzelmiyor. VPN ile girmek için bir deneme yaptım. İlk denememde oyuna girebildim. Fakat VPN kapa/aç yaptım ve tekrar denedim Van 6 hatası devam ediyor. Son ihtimal bilgisayarıma format atmayı planlıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Açtığım destek talebine cevap geldi. Söylenen şeyleri yaptım ama düzelmiyor. VPN ile girmek için bir deneme yaptım. İlk denememde oyuna girebildim. Fakat VPN kapa/aç yaptım ve tekrar denedim Van 6 hatası devam ediyor. Son ihtimal bilgisayarıma format atmayı planlıyorum.
Bilgisayara format atınca düzelirse buraya yazarmısın bende atmayı düşünüğyorum.

Top Bottom