Connor Kenway
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
İnstragramda gördüm ücretsiz bir oyuncu kartı veriliyor riotun bi sitesine yönlendiriliyor hesap bilgilerimiz isteniyor bunun olayı nedir ?
İnstragramda gördüm ücretsiz bir oyuncu kartı veriliyor riotun bi sitesine yönlendiriliyor hesap bilgilerimiz isteniyor bunun olayı nedir ?
alınmıyoki sign up diyom açılmıyo siteİnstragramda gördüm ücretsiz bir oyuncu kartı veriliyor riotun bi sitesine yönlendiriliyor hesap bilgilerimiz isteniyor bunun olayı nedir ?
güzel tezgahİnstragramda gördüm ücretsiz bir oyuncu kartı veriliyor riotun bi sitesine yönlendiriliyor hesap bilgilerimiz isteniyor bunun olayı nedir ?
hesabında skin falan olsa olurdu. hesap boşsa işe yaramazalınmıyoki sign up diyom açılmıyo site
Dolandırıcılıkmı bu agam ? Espor sayfaları falan paylaşmışgüzel tezgah
valorant oynamadım ama redeem kod vermek için kimse hesap bilgilerini istemez.Dolandırıcılıkmı bu agam ? Espor sayfaları falan paylaşmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pek anlayamadım
Çok orjinalimsi bir siteye benziyor e-spor maçında kod olarak verildiği söylendi bende o yüzden sordum dolandırıcımı anlamadım o yüzden çokca paylaşılmışvalorant oynamadım ama redeem kod vermek için kimse hesap bilgilerini istemez.