- En İyi Cevap
- 101
Dahası
LoL ne zamandan beri pay to winValorant daha beta sürümünde riot yine bir şey yapıp pay to win e çevirir oyunu
LoL ne zamandan beri pay to winValorant daha beta sürümünde riot yine bir şey yapıp pay to win e çevirir oyunu
Bir hata mı yaptımBen rapor ettim bunu yazmak yerine.
Konu başlığı o konunun içine girmeden önce konuyla ilgili bir bilgi vermesi lazımki bilen bir şeyler yazmak isteyen kişi o konuya yazsın zaten konunun üst başlığı oyun.Bir hata mı yaptım
Bence rahatsız edici bir durum yok "PC Oyunları" diye bir başlık var insanlar bunun üzerine sohbet edebilir@Abdullah Hacıgül başlığa bakar mısın abi? Böyle başlık olabilir mi ya? Gözünü seveyim hangi forumda var bu? Amacım isyan değil.
Kusura bakma düzelttimKonu başlığı o konunun içine girmeden önce konuyla ilgili bir bilgi vermesi lazımki bilen bir şeyler yazmak isteyen kişi o konuya yazsın zaten konunun üst başlığı oyun.
Az önceki başlığa göre mi yaptın yorumunu az önce başlık sadece ''oyun''du.Bence rahatsız edici bir durum yok "PC Oyunları" diye bir başlık var insanlar bunun üzerine sohbet edebilir
Başkan konuya hakim değilsen yorum yapma lütfen. Ve bu konuların başlık ile alakası olmayan konularda konuşulması uygun değildir. Bilgin olsunBence rahatsız edici bir durum yok "PC Oyunları" diye bir başlık var insanlar bunun üzerine sohbet edebilir
CS'yi geçemiyeceğini düşünüyorum.Valorant'ı cs:go ile karşılaştıracak olursak sizce hangi oyun gelecekte tavsiye edilecek?