- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar bütçem 2 bin tl civarında biraz aşılabilir bi bütçem var babam alacak zaten ama çokta yüklenmemek istiyorum babama bu konularda utangaçım biraz konumuza dönecek olursak sanal veya tam 7.1 olursa sevinirim kulaklığı müzik dinlemek için ve oyunlarda düzgün ses kasabilmek için istiyorum zira şu anki kulaklığımla arkamdan geldiğini düşündüğüm adam önümden geliyo o tarz sıkıntıları çok ve şu an kulaklık kırık bildiğiniz kulaklığın 2 tarafındaki hoparlörleri birbirine bağlayan kabloyla kulaklık tek parça duruyo ortadan 2 ye yarık kablosuz olmasına gerek yok kablosuz güzel gecikmesiz bişeyler bulursanız iyi fiyata bakabilirim şimdiden teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar eklemeyi unuttum hikayeli ve fps olmayan oyunlarda oynuyorum onlar içinde uygun olursa kulaklık şahane olurArkadaşlar bütçem 2 bin tl civarında biraz aşılabilir bi bütçem var babam alacak zaten ama çokta yüklenmemek istiyorum babama bu konularda utangaçım biraz konumuza dönecek olursak sanal veya tam 7.1 olursa sevinirim kulaklığı müzik dinlemek için ve oyunlarda düzgün ses kasabilmek için istiyorum zira şu anki kulaklığımla arkamdan geldiğini düşündüğüm adam önümden geliyo o tarz sıkıntıları çok ve şu an kulaklık kırık bildiğiniz kulaklığın 2 tarafındaki hoparlörleri birbirine bağlayan kabloyla kulaklık tek parça duruyo ortadan 2 ye yarık kablosuz olmasına gerek yok kablosuz güzel gecikmesiz bişeyler bulursanız iyi fiyata bakabilirim şimdiden teşekkür ederim