Neler Yeni

Valorant da Anakart Ban yedim ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar bugün 4-5 suları ban yediniz yazmişti. Ben de ticket attım. döneceğiz dediler. Şimdi Anakart ban da atmışlar :D Hile falan da yok. Blitz vb uygulamalar yüzünden ban yeme olasılığım nedir acaba_

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar bugün 4-5 suları ban yediniz yazmişti. Ben de ticket attım. döneceğiz dediler. Şimdi Anakart ban da atmışlar :D Hile falan da yok. Blitz vb uygulamalar yüzünden ban yeme olasılığım nedir acaba_
var. çok saçma sistemi var valla ben zar zor uğraşıp geri alabilmiştim

Reindi

80+ Silver
ula adamlar kurtarmış hayatını bağışlamışlar daha ne istiyorsun git tadını çıkar git MC survival falan başla stres at biraz

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
var. çok saçma sistemi var valla ben zar zor uğraşıp geri alabilmiştim
Ben de uğraşacağım bakalım. Saçmalık abi. Yücelik hesap 10k para vermişim. Niye bunla hile kullanayım 😅 garip bunlar valla

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Blitz gibi uygulamalardan yemezsin ama her şeyden de yemiş olabilirsin. Riotun vanguard denen çöp anticheat uygulaması çekirdek seviyesinde çalıştığından herhangi bir uygulama, arka planda çalışan herhangi bir program ban yemene sebep olabiliyor. Uğraşabilirsin ama açacaklarını sanmıyorum. Ben çok uğraşmıştım ancak vanguard attığından banı açamadıklarını söylediler.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blitz gibi uygulamalardan yemezsin ama her şeyden de yemiş olabilirsin. Riotun vanguard denen çöp anticheat uygulaması çekirdek seviyesinde çalıştığından herhangi bir uygulama, arka planda çalışan herhangi bir program ban yemene sebep olabiliyor. Uğraşabilirsin ama açacaklarını sanmıyorum. Ben çok uğraşmıştım ancak vanguard attığından banı açamadıklarını söylediler.
Hayır. Hileci tespit edildi yazmış abi hile kullanmıyorum maçta buna bakamiyorlar mi

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Hayır. Hileci tespit edildi yazmış abi hile kullanmıyorum maçta buna bakamiyorlar mi
Bakmıyorlar. Adamlar tamamen vanguarda bırakmış. Ban yediysen bizim sorunumuz değil diyorlar. Bi esporcu da ban yemişti bu vanguard yüzünden. Adam esporcu diye açmışlar banını.

Top Bottom