Ya dostum sinirden ne yazdığımı mı biliyorum sence.''yetkili biri'' yazısına patladım yalnız
Sezon 3 veya 4 de açtigim LoL hesabı bu kadar 1 kere uyarı almadı yanlış hatırlamıyorsam keyfi ban hiç zannetmiyorumBabanın oğlu valorantta çalışsın yine açamaz. Keyfi ban atıyorlar bu sıralar.
olur öyle arada yeni hesap aç geçYa dostum sinirden ne yazdığımı mı biliyorum sence.
reis arkadaşının vshop kullanıp ban yemediğine eminsin değil mi 3.5klık hesapla bende vshopa girdim şuan teldeyim bakamıyorum ban yedim mi diyeSeninki açılıyor en azından benimki kalıcı tam da oni Vandal alıcaktım yarın Allah'tan vp yatırmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama arkadaşımda da var ona bir şey olmadı o da aktif kullanıyor.
Açamıyorum şu anda ticket. Ya abi yeni set gelmiş onu alıcaktım tam olana bak oyunu oynamak da istiyorum ama diğer hesap da gider diye alamıyorum. En iyisi cs başlamakyok öyle bir şey, ticket atarsan incelemeye alıyorlar.
Hayır birlikte oynadık hatta maçtan atınca o 2 saat daha oynadı şu anda kapamıştır. Tavsiyem sil knk. Oyun ile alakalı ne varsa silreis arkadaşının vshop kullanıp ban yemediğine eminsin değil mi 3.5klık hesapla bende vshopa girdim şuan teldeyim bakamıyorum ban yedim mi diye
5 aylık yasaklama cihazınız (bilgisayarınız) için geçerlidir. Hesabınızı kimsenin tekrar açabilmesi mümkün değildir.Hayatımda hiçbir FPS oyununda hile açmadım. Bugün oyuna gireyim dedim 3-4 el attım ve oyundan attı
Ban yediniz yazdı ve VAN 5 hatası verdi. Tekrar girmek için istemciyi açtım 3. Parti yazılımdan dolayı kalıcı ban yazıyordu. Çok sinirlendim 1 yıldan beri kastığım hesaptı, çok fazla para yatırmadım Allah'tan sadece 200 lira yatırmıştım. Desteğe de yazamıyorum. Valorant yetkilisi birisi varsa lütfen nedenini söylesin ve geri açılsın hesabım. Hileden ban yiyenler bile 5 aylık yiyiyor ben kalıcı yedim. Sizin gibi şirketin ağzının ortasına tüküreyim. Bundan sonra da oynamam CS'ciyim.
Yan hesaptan oynadım dostum ban yedikten 5 dk sonra o duruyor.5 aylık yasaklama cihazınız (bilgisayarınız) için geçerlidir. Hesabınızı kimsenin tekrar açabilmesi mümkün değildir.
Işıklar içinde uyu hesap. (CSGO ADAMDIR)
Yetkili dediğim riotda çalışan bir arkadaş varsa ona dedim@Abdullah Hacıgül abim yetkili biri olarak bi el atar mısın teşekkürler
Keyfi dediğim yanlış veya haksızdan kasıttı hocam.Sezon 3 veya 4 de açtigim LoL hesabı bu kadar 1 kere uyarı almadı yanlış hatırlamıyorsam keyfi ban hiç zannetmiyorum
3. Part hileden ban yiyen hesapları hiçbir şekilde açmıyorlar (öyle bir şey olmasa bile)yok öyle bir şey, ticket atarsan incelemeye alıyorlar.