Valorant Ban Yedi̇m (Yetki̇li̇ Bi̇ri̇ Yardim Etsi̇n)

ReyMysterio619

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
Hayatımda hiçbir FPS oyununda hile açmadım. Bugün oyuna gireyim dedim 3-4 el attım ve oyundan attı
Ban yediniz yazdı ve VAN 5 hatası verdi. Tekrar girmek için istemciyi açtım 3. Parti yazılımdan dolayı kalıcı ban yazıyordu. Çok sinirlendim 1 yıldan beri kastığım hesaptı, çok fazla para yatırmadım Allah'tan sadece 200 lira yatırmıştım. Desteğe de yazamıyorum. Valorant yetkilisi birisi varsa lütfen nedenini söylesin ve geri açılsın hesabım. Hileden ban yiyenler bile 5 aylık yiyiyor ben kalıcı yedim. Sizin gibi şirketin ağzının ortasına tüküreyim. Bundan sonra da oynamam CS'ciyim.

Babanın oğlu valorantta çalışsın yine açamaz. Keyfi ban atıyorlar bu sıralar.

riota mail atın deniyor

Riota ticket atıp şansını dene, websitesini falan kullanabilirsin. Desteğe nası yazamıyorsun orasını anlayamadım.

riota mail atın deniyor
Açmamışlar arkadaşınkinş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riota ticket at anlat derdini ama bu sıra herkes ban yiyor sebepsiz ve bir sorum sorum var valohunt vb istatistik uygulaması kullanıyor muydun?
Ticket atamıyorum sitede mi sorun var acaba oturum istiyor giriyorum sonra sorun çıktı yazıyor.

Riota ticket at anlat derdini ama bu sıra herkes ban yiyor sebepsiz ve bir sorum sorum var valohunt vb istatistik uygulaması kullanıyor muydun?
Hayır hiçbirini kullanmadım

Hayatımda hiçbir FPS oyununda hile açmadım. Bugün oyuna gireyim dedim 3-4 el attım ve oyundan attı
Ban yediniz yazdı ve VAN 5 hatası verdi. Tekrar girmek için istemciyi açtım 3. Parti yazılımdan dolayı kalıcı ban yazıyordu. Çok sinirlendim 1 yıldan beri kastığım hesaptı, çok fazla para yatırmadım Allah'tan sadece 200 lira yatırmıştım. Desteğe de yazamıyorum. Valorant yetkilisi birisi varsa lütfen nedenini söylesin ve geri açılsın hesabım. Hileden ban yiyenler bile 5 aylık yiyiyor ben kalıcı yedim. Sizin gibi şirketin ağzının ortasına tüküreyim. Bundan sonra da oynamam CS'ciyim.
benim hesaba 3.5k yatırılı ben yaşasam şirketi basarım

Vshop diye bir uygulama var telefonumda PC de olmadığım zaman skinleri gösteriyor acaba onun yüzünden mi oldu. Ama hile sayılmaz ki bu

bende afk kaldım 1 sene ban yedim onu nasıl yapıcaz 750tl civarı yatırdım :D

Açmamışlar arkadaşınkinş

Ticket atamıyorum sitede mi sorun var acaba oturum istiyor giriyorum sonra sorun çıktı yazıyor.

Hayır hiçbirini kullanmadım
eğer olmuyorsa farklı bir oturumla gir

eskiden (HWİD BAN) yemiştim hileden fakat istatistiklerimi inceleyip gerekli kanıtlarımı sunduktan sonra birde hesabımda 3500 vp vardı vp varken niye hile açayım mantıksız yani bunları dedikten sonra hesabım tekrar açılmıştı ticket at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,743
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri