valorant da fps drop yiyorum

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
selamlar tekrardan dedikleriniz yaptım fps i sabitledim ekran kartını -100 e filan çekemedim bilmediğim için hala drop giriyordu en son görev yöneticisinden önceliğini fulle çektim spotify arkada açık oluyor genelde onun önceliğini de en aza çektim ama şuan daha da arttı gibi daha değişik tavsiyeler lazım değerler böyle ekran kartı rx 5600 xt işlemci ryzen 5 3500 x (grafikler en düşükte )
Post automatically merged:

cevap yok mu

Ekler

• VALORANT_2022.02.19-16.46.png
    VALORANT_2022.02.19-16.46.png
    2.9 MB · Hit: 115
Bütün kullandığınız programları yazar mısınız?

grafikleri ortaya
selamlar tekrardan dedikleriniz yaptım fps i sabitledim ekran kartını -100 e filan çekemedim bilmediğim için hala drop giriyordu en son görev yöneticisinden önceliğini fulle çektim spotify arkada açık oluyor genelde onun önceliğini de en aza çektim ama şuan daha da arttı gibi daha değişik tavsiyeler lazım değerler böyle ekran kartı rx 5600 xt işlemci ryzen 5 3500 x (grafikler en düşükte )

cevap yok mu
çekermisin acaba

Son düzenleme:
hocam senden önce arkadaş da dedi onu dün ortaya çektim drop yemedim ama normal maçta deneyemedim deneyince yazıcam tekrar
Büyük ihtimal ondan kaynaklıdır bir yerde görmüştüm valorantda düşük ve yüksekde optimizasyon sıkıntısı var ful orta çekmen gerek

HD Tune ile test yap ve sonuçların fotoğrafını buraya at. Aşağıdaki kırmızı kutucukların aynı olmasına dikkat et.

Alıntıyı görüntüle
sonuçlar böyle fakat bekledim biraz hiç ilerlemiyor böyle kalıyor

sonuçlar böyle fakat bekledim biraz hiç ilerlemiyor böyle kalıyor
pardon 1000 e çekip bir daha tarıyorum

Ekler

• unknown_2022.02.21-18.04_1.png
    unknown_2022.02.21-18.04_1.png
    1.7 MB · Hit: 75
Geri