haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Valorant da kaç DPI da oynayayım ve hassasiyet ne olsun?
O senin bileceğin iş. Mesela ben 800 DPI 1.8 sens de oynuyorum. En uygun ayarı kendin bulman gerekiyor.Valorant da kaç DPI da oynayayım ve hassasiyet ne olsun?
Herhalde bende sorun var ya 400 DPI 0.44 Sens oynuyorum benBu kişiden kişiye değişiklik gösteren bişey. Deneme yanılma yöntemi ile bulman lazım.
Fakat DPI değerini yüksek tutmaman önerimdir. Keza ben 800 DPI ve 0.6 Sens ile oynuyorum.
Profesyonel oyuncuların büyük bir kısmı da da 400-800 DPI'da oynar. (woxic gibi 1600DPI ve fazlasında oynayan oyuncular da mevcut)
400 DPI 0.58 Sens ben de yakınızHerhalde bende sorun var ya 400 DPI 0.44 Sens oynuyorum ben
Dpi x sens=edpi oluyor. Sanırım esporcular bunu 150-300 arasında tutuyorlar. Sen de 176 edpi ile koldan oynayanlara yakın oluyorsun. Bir sorun yok, daha zordur sadeceHerhalde bende sorun var ya 400 DPI 0.44 Sens oynuyorum ben
cs go oynadıysan sensin neydiValorant da kaç DPI da oynayayım ve hassasiyet ne olsun?
csgo oynadın mı oynafıysan kaç dpi kaç sensiydiValorant da kaç DPI da oynayayım ve hassasiyet ne olsun?