Neler Yeni

Valorant darboğaz sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Şahin
İ7 3770 işlemci ve rx 570 ekran kartım var valorantta 120fps alıyorum 70e düştüğü bile oluyor ve drop giriyor işlemci kullanımı %60 civarlarında nasıl çözebilirim acaba
IMG_20241112_220403.jpg

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
12gb ram var 500watt psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

gt 420 ekran kartıyla daha yüksek fps veriyordu
12 GB Ram 8+4 mü ? Ekran kartı nasıl direk taktın mı driverları vs güncelledin mi ve eski driverları kaldırdın mı ? Bide işlemci 80 derece stok fanla bile gereksiz ısınmış kasa hava alıyor mu ? Muhtemelen kalitesiz bir termal macun kullanılmıştır bana kalırsa kasanın yani kapağını aç çok daha iyi soğur müsaitse tabi

Eski işlemci. Gücü o kadara yetiyor demek ki. O şekilde idare edebilirsin veya yeni bir işlemci gerekir.
Aynı işlemci bende var eski pc ve format atıp kenara koydum tertemiz çalışıyor hala ve o işlemci ile gtx 1070 kullandım ? Pubg oynarken arada Drop yemem dışında sıkıntı olmuyor du o işlemcinin genede rahat 150 leri görmesi lazım tabi bir de windows a bir performans ayarı çekilirse daha da iyi olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 GB Ram 8+4 mü ? Ekran kartı nasıl direk taktın mı driverları vs güncelledin mi ve eski driverları kaldırdın mı ? Bide işlemci 80 derece stok fanla bile gereksiz ısınmış kasa hava alıyor mu ? Muhtemelen kalitesiz bir termal macun kullanılmıştır bana kalırsa kasanın yani kapağını aç çok daha iyi soğur müsaitse tabi
evet 8+4 , ddu ile driverleri silip öyle taktım , termal macun ise coolermaster htk002

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
evet 8+4 , ddu ile driverleri silip öyle taktım , termal macun ise coolermaster htk002
Anakartın ne ramleri yani yana mı taktın yoksa yoksa 1-3 2-4 şeklinde mi doğru olan 1-3 2-4 slotlarını kullanmak tabi anakartım da kaç slot var bilmiyorum bence temiz format dene herşeyi driverları güzel güncelle

Anakartın ne ramleri yani yana mı taktın yoksa yoksa 1-3 2-4 şeklinde mi doğru olan 1-3 2-4 slotlarını kullanmak tabi anakartım da kaç slot var bilmiyorum bence temiz format dene herşeyi driverları güzel güncelle
Kasanın olduğu gibi içinin resmini atsana merak ettim ? Birde sata sad kullanıyor musun yoksa kesinlikle en azından 240 GB bir sata ssd ye gelmelisin bilgisayarın çok daha hızlı ve akıcı olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus p8h61-m lx3 plus , 2 ram slotu var zaten , 1 hafta önce format attım driverlarıda güzelce güncellemeye çalıştım

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi

Kasanın olduğu gibi içinin resmini atsana merak ettim ? Birde sata sad kullanıyor musun yoksa kesinlikle en azından 240 GB bir sata ssd ye gelmelisin bilgisayarın çok daha hızlı ve akıcı olacaktır
Ya ben bu klavyenin oto çevirisinin ta...

Rx 570 den sebep sıkıntı yaşamazsın o işlemci 1060 580 gibi kartları besleyebiliyor ki onunla 1070 bile kullandım başka bir sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Şahin
Ya ben bu klavyenin oto çevirisinin ta...

Rx 570 den sebep sıkıntı yaşamazsın o işlemci 1060 580 gibi kartları besleyebiliyor ki onunla 1070 bile kullandım başka bir sorun var
neyse sağlık olsun zaten pc alıcam da alana kadar idare etsin diye düşünüyodum

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
İ7 3770 işlemci ve rx 570 ekran kartım var valorantta 120fps alıyorum 70e düştüğü bile oluyor ve drop giriyor işlemci kullanımı %60 civarlarında nasıl çözebilirim acabaAlıntıyı görüntüle
Overclock ile sorunu çözebilir misiniz acaba?
Çok saçma bir şey söylediysem kusura bakmayın, çok hakim değilim bu camiaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom