Neler Yeni

Valorant darboğaz sorunu

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Bende de 5600 + RX 6600 var 300-400 fps civarı alıyorum son günlerde anlamsız bir şekilde drop yiyorum oyunu ilk açtığım da aşırı şekilde olurken sonrasında azalıyor dmde bu durumu yaşamıyorum çok çok nadir oluyor sebebini çok merak ediyorum
hocam ekran kartı driver hangi sürüm? Benim 24.10.1 iken bende fps drop yiyordum 24.8.1 ile değiştirdim bütün sorunlar bitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet Şahin
Senin sorunu çözdüm
Senin pc de hiç bir sıkıntı yok kendim pc ye kurdum valo aynı işlemci 16 GB Ram ama ekran kartı 2 GB Raden HD6670 diye bir ekran kartı sorun ise şu ki bu işlemciler ekran kartları zamanını doldurmuş max gücü bukadar hatta ben 60 fps i bile zor görüyorum çoğu yerde ben bu pc deki ekran kartı daha da beter sana diyebileceğim önerebileceğim tek şey var şu 2 videoyu dene belki droplar fln geçer ve oyun birazdaha akıcı olabilir

Ekran kartı ayarlarını fazla kurcalama ama

Hadi kendine dikkat et yeni alacak olduğun pc içinde şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah güzel bir pc alıp 400 500 fps lerin tadını çıkarıp keyfine varırsın iyi günler.
Eyvallah kral iyi günler sanada

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
Bende de 5600 + RX 6600 var 300-400 fps civarı alıyorum son günlerde anlamsız bir şekilde drop yiyorum oyunu ilk açtığım da aşırı şekilde olurken sonrasında azalıyor dmde bu durumu yaşamıyorum çok çok nadir oluyor sebebini çok merak ediyorum
Donanımsal bir sorun yoksa illa bir şey olmasına gerek yok arada bir pc ye format atmak lazım usb ile ozaman düzelebilir

Top Bottom