Nihilist1Genç
80+
R 5 5600X GTX 1650Normal. Sistem nedir?
NormalR 5 5600X GTX 1650
hocam benim istediğim böyle gecikme konusunu en aza indirmek bunun için bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?Normal
Ben oyunu en düşüğe alıyorum. Bir de Nvidia Reflex’i aç. Başka yapılacak şey var mı bilmiyorum.hocam benim istediğim böyle gecikme konusunu en aza indirmek bunun için bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
Ekran kartını değiştirmen lazım. Ekran kartına binen yükü azaltmak için çözünürlük düşürebilirsin. 4:3 oynamak veya ayarları en düşüğe almak işe yarayabilir. Bu dediklerim ekran kartın %90'dan fazla kullanılıyorsa bu arada.hocam benim istediğim böyle gecikme konusunu en aza indirmek bunun için bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
evet yüzde 90 oranında kullanılıyor şimdi farkettimEkran kartını değiştirmen lazım. Ekran kartına binen yükü azaltmak için çözünürlük düşürebilirsin. 4:3 oynamak veya ayarları en düşüğe almak işe yarayabilir. Bu dediklerim ekran kartın %90'dan fazla kullanılıyorsa bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En yüksek grafiklerde mi oynuyorsunuz?Birde X MSAA açıksa 8 falan mı ?evet yüzde 90 oranında kullanılıyor şimdi farkettim
msaa 2x de açıkEn yüksek grafiklerde mi oynuyorsunuz?Birde X MSAA açıksa 8 falan mı ?