ProfessionWolf
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl çözülebilir peki ?sunucu ile ilgili bir sıkıntı diye biliyorum
Nasıl çözülebilir peki ?sunucu ile ilgili bir sıkıntı diye biliyorum
bilemiyorum hocam bende de oluyor bazen çok sinir bozucuNasıl çözülebilir peki ?
Mobil veri ile cs mi gireceğim hocam tam anlamadım ?Sen dediğimi yaparmısın hocam mobil veri ile denedinmi.
Packet loss olabilir, CS 2 ayarlarından oyun içi göstergesini açar mısınız, mbps, packet loss, ping hepsini sağ üstte gösteren bir ayar.Hocam wifi 5ghz ile bağlıyım ve bu zamana kadar hiçbir sorun yoktu şu 4 5 gündür oluyor modem de odamın dibinde hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam abim cs de olduğu için yapamadım bitince ordan deneyeceğim ama denesim bile çözümü ne olacak çünkü daha çnceden pc den test yaptım sorun yoktu ping falan da yok
Açık arada 5.6 packet loss gösteriyor ama her zaman değilPacket loss olabilir, CS 2 ayarlarından oyun içi göstergesini açar mısınız, mbps, packet loss, ping hepsini sağ üstte gösteren bir ayar.
Muhtemelen internetinle alakalı o zamanAçık arada 5.6 packet loss gösteriyor ama her zaman değil
Hocam denedim çözüldü hatta şöyle yaptım 2.4 yapıp sonra yine 5ghz yaptım saçma bir şekilde düzeldiDediğimi dene hocam sen bı mobil veri ile dene.