Valorant Dereceli Rütbe Atlama Sorunu

OUTRA

80+
Reaksiyon skoru
197
Arkadaşlar biz 3 kişilik bir squadız. Ben ortalama bir derecede oynuyorum ve olması gerektiği gibi yükseliyorum. Bir takım arkadaşım olması gerekenden çok hızlı yükseliyor. Biri de aşırı yavaş yükseliyor ve o da benim kadar oynuyor. Herhangi bir sebebi var mıdır yapabileceğimiz bir şey var mı bu konuda?

kdalar ve ne kadar ilerlediğiniz çok önemli mesela biri elmasın başındadır biri elmas 2 olmak üzeredir
Arkadaşlar biz 3 kişilik bir squadız. Ben ortalama bir derecede oynuyorum ve olması gerektiği gibi yükseliyorum. Bir takım arkadaşım olması gerekenden çok hızlı yükseliyor. Biri de aşırı yavaş yükseliyor ve o da benim kadar oynuyor. Herhangi bir sebebi var mıdır yapabileceğimiz bir şey var mı bu konuda?

kdalar ve ne kadar ilerlediğiniz çok önemli mesela biri elmasın başındadır biri elmas 2 olmak üzeredir
hızlı yukselen arkadas az once gumus 1 oldu genelde bırıncı oluyor ve kotu oynayan arkadas da cogunlukla ılk ucte o suan demır 3. oyuna aynı gun basladık. hatta suan demır 3 olan arkadas derecelye bızden once basladı ve bız beraber oynamaya basladıgımızda bızden 1 rutbe ustteydı. 2 hafta kadardır sadece demır 3e yukselebıldı. baska bır olayı var mıdır acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,194
Üyeler
192,640
Son üye
kante
Geri