Neler Yeni

Yardım Valorant Donma Sorunu Lütfen Yardım!

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Selamlar denemediğim yapmadığım şey kalmadı allah rızası için yardımcı olabilecek varmı, işlemcimin core performance boostunu kapattım sıcaklıklar normal bu sorun donanımsal olmadığını düşünüyorum . Fpsim 300 ancak oyunda ani drop oluyor stuterring oluyor yardımcı olabilecek varmı ? Not: Anakartım a320 değiştireceğim bu hafta içinde . Anakartı değiştirince düzelirmi pek sanmıyorum, ssd im James Donkey bundan olabilme ihtimalini yüksek görüyorum ama test yaptığımda ssdede bir sorun gözükmüyor .

RAM Team T-Force 16 GB 3000 MHZ
Ekran kartı Asus Dual Rtx 2060 Super
Anakart Asus Prime A320M-F
İşlemci Amd Ryzen 5 3600

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
Selamlar denemediğim yapmadığım şey kalmadı allah rızası için yardımcı olabilecek varmı, işlemcimin core performance boostunu kapattım sıcaklıklar normal bu sorun donanımsal olmadığını düşünüyorum . Fpsim 300 ancak oyunda ani drop oluyor stuterring oluyor yardımcı olabilecek varmı ? Not: Anakartım a320 değiştireceğim bu hafta içinde . Anakartı değiştirince düzelirmi pek sanmıyorum, ssd im James Donkey bundan olabilme ihtimalini yüksek görüyorum ama test yaptığımda ssdede bir sorun gözükmüyor .
klasik valorant hocam olabiliyor ssd de sorun olabilir ama bende kullandım o markayı pek sorun yoktu ama ısılar ne durumda

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
format atmayı dene kanka kesin çözüm

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klasik valorant hocam olabiliyor ssd de sorun olabilir ama bende kullandım o markayı pek sorun yoktu ama ısılar ne durumda
Isı derken işlemci sıcaklığında hiçbir sorun yok 20 dakika prime 95 testi yaptım 75 geçmedi cpu , ekran kartınıda ölçmedim sanmıyorum bir sorun olduğunu ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

format atmayı dene kanka kesin çözüm
Çok attım kanka formattan sonra çok artıyor bu sorun zaten

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
ssd ile ne alakası var anakart'ta sıkıntı belki olabilir sistem artık yetmiyor olabilir darboğaz vb.

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
ssd ile ne alakası var anakart'ta sıkıntı belki olabilir sistem artık yetmiyor olabilir darboğaz vb.
İnşallah ondandır anakart alacağım zaten ama eskiden neden olmuyordu sistemi ilk aldığımda oyunlar yağ gibi akıyordu şimdi oyunlarda sıkıntılar yaşıyorum .

Gerek bios gerek nvidia güncellemelerininde ve çipset güncellemelerininde çok etkisi var anladığım kadarıyla

Can...

80+ Platinum
öyle bir şey imkansız anakart dar boğazı diye bir şey duydun mu sen hayatın da güldürme beni o ssd de kronik sorunlu o yüzden depolama testler de bir şey demeye bilir ama sorun vardır

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Güncel olunca iyi olmayabiliyor eski sürüm nvidia driverlını denedim bu sorun yine var azalıyor sanki ama eski sürüm biosuda denemiştim bir kere yine bu sorun oluyordu ama cok eski denememiştim

öyle bir şey imkansız anakart dar boğazı diye bir şey duydun mu sen hayatın da güldürme beni o ssd de kronik sorunlu o yüzden depolama testler de bir şey demeye bilir ama sorun vardır
Evet öle olabiliyor ama harddiske kurunca çok daha kötü oluyor

Can...

80+ Platinum
İnşallah ondandır anakart alacağım zaten ama eskiden neden olmuyordu sistemi ilk aldığımda oyunlar yağ gibi akıyordu şimdi oyunlarda sıkıntılar yaşıyorum .

Gerek bios gerek nvidia güncellemelerininde ve çipset güncellemelerininde çok etkisi var anladığım kadarıyla
driverlar güncel mi birde senin sistem neydi hocam

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

bios'la sanmıyorum ama ekran kartı güncellemelerini yap

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel

Can...

80+ Platinum
Güncel hepsi RAM Team T-Force 16 GB 3000 MHZ Ekran kartı Asus Dual Rtx 2060 Super Anakart Asus Prime A320M-F İşlemciAmd Ryzen 5 3600

Herşeyim güncel son sürüm
başka oyunlarda sorun yaşıyor musun hocam benzer sorun bende de oluyordu oyundan kaynaklana biliyor

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
başka oyunlarda sorun yaşıyor musun hocam benzer sorun bende de oluyordu oyundan kaynaklana biliyor
overwatch yağ gibi akıyor hocam ama cs go pubg gibi oyunlarda donma oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,176
Üyeler
166,167
Son üye
memoroketparmak
Top Bottom