TUNC3L
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 100
- İsim
- Özgür Can Tuncel
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosum güncelBende de ara ara donma sorunu vardı biosu güncelleyip sıfırlayınca düzelmişti dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya tek yapmadığım şey herşeyi söküp takmak ve ekran kartı termal macununu değiştirmedim , ekran kartını ve ramleri çıkartıp takmıştım işlemci macununu yeni değiştirmiştimişte çoğunu değil kanka bazen bu adımların içinden 1 tanesini bile yapmış yada yapmamış olmam o fps drop yemene sebebiyet veriyor. mesela bende afterburner ile adrenalinin çakışmasından kaynaklı fps drop yiyordum. afterburnerla adrenalin grafik sürücüsü ne alaka diyeceksin ama bazen oluyor.
Yani anakartı söküp takmadım gerekde yokdu heralde yenisini alacağım zatenBiosum güncel
Ya tek yapmadığım şey herşeyi söküp takmak ve ekran kartı termal macununu değiştirmedim , ekran kartını ve ramleri çıkartıp takmıştım işlemci macununu yeni değiştirmiştim
2. 3.Parti yazılım kullanmıyorum custom windows kullanıyorum so precious adlı twitch yayıncısının SPOS adlı windowsu çokda hızlı açılıyor memnunum normal windowstan hiç memnun değilim performansı berbat çok kötüişte çoğunu değil kanka bazen bu adımların içinden 1 tanesini bile yapmış yada yapmamış olmam o fps drop yemene sebebiyet veriyor. mesela bende afterburner ile adrenalinin çakışmasından kaynaklı fps drop yiyordum. afterburnerla adrenalin grafik sürücüsü ne alaka diyeceksin ama bazen oluyor.