Yardım Valorant Düşük FPS Sorunu

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Herkese selamlar,

Valorant'ta düşük fps sorunu yaşıyorum dostlarım. Ram kullanımı yaklaşık 5gb falan ama nafile fps 16'yı geçmiyor 5-10 arasında takılıyor. CS:GO'da ise yağ gibi akıyor. Sorunu ne olabilir?
NOT: Düşük ayarlarda birde böyle. Ortada da aynı şekilde.

Laptop özellikleri:
Hd7670m ekran kartı
Intel(R) Core(TM) i5-3337U CPU
6gb ram.

Herkese selamlar,

Valorant'ta düşük fps sorunu yaşıyorum dostlarım. Ram kullanımı yaklaşık 5gb falan ama nafile fps 16'yı geçmiyor 5-10 arasında takılıyor. CS:GO'da ise yağ gibi akıyor. Sorunu ne olabilir?
NOT: Düşük ayarlarda birde böyle. Ortada da aynı şekilde.

Laptop özellikleri:
Hd7670m ekran kartı
Intel(R) Core(TM) i5-3337U CPU
6gb ram.
ekran kartın yetmiyo olabilir bende cs de güzelce oynuyorum ama valoda çok drop oluyo oynanmıyo bile. Valoranta güncelleme getirceklermiş fps sorununu düzeltceklermiş.

adam iyi kötü oynuyor. Şu an bende 0 oynanıyor.

14 Mayıs tarihine kadar 100+ oynadığım Valo 14 Mayıstan beridir 30FPS'i geçmiyor. Ne yaptıysam düzeltebilmiş değilim. CSGO'da 200, Valoda max max 30FPS. Formatta dahi geçmedi.
Dün tüm hikayeyi baştan sona açıklayarak Riot'a ticket attım. Destek ekibi sorunumu çözmek için yardımcı oluyorlar benden bir iki dosya istediler. Sorun nerede anlamak için.

Bence direk Riot'a ticket atmayı dene.

14 Mayıs tarihine kadar 100+ oynadığım Valo 14 Mayıstan beridir 30FPS'i geçmiyor. Ne yaptıysam düzeltebilmiş değilim. CSGO'da 200, Valoda max max 30FPS. Formatta dahi geçmedi.
Dün tüm hikayeyi baştan sona açıklayarak Riot'a ticket attım. Destek ekibi sorunumu çözmek için yardımcı oluyorlar benden bir iki dosya istediler. Sorun nerede anlamak için.

Bence direk Riot'a ticket atmayı dene.
Nasıl atılıyor, detaylı bilgi verebilir misin? Teşekkürler.

Nasıl atılıyor, detaylı bilgi verebilir misin? Teşekkürler.
1623015812295.png

Direkt olarak sol altta çıkıyor.
Tıkladıktan sonra Riot hesabın ile giriş yap.
Ne problemi olduğunu soruyor oradan Teknik sorun, Çökme ve lag gibi bir seçenek var ona tıkla

Daha sonra kendine göre adımları seç (ben ticketımı atarken böyle attım)
1623015943604.png

İstersen ek olarak dosya, resim, video gibi şeyleri gönderebiliyorsun.
1623016001211.png

Gönderdikten sonra Mail'ini kontrol et. Şuanda büyük bir yoğunluk olduğundan biraz geç cevaplıyorlar. İlk cevabı ben 24 saat sonra aldım. Biraz şanslıysan daha erken olabilir.

Olur da gelen cevaptan sonra tekrar cevap vermen gereken bir durum olursa ki muhtemelen olacak
Tekrar ticketına gelip
1623016196402.png

Type a response yazan kısımdan tekrar ticketına birşeyler yazabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Direkt olarak sol altta çıkıyor.
Tıkladıktan sonra Riot hesabın ile giriş yap.
Ne problemi olduğunu soruyor oradan Teknik sorun, Çökme ve lag gibi bir seçenek var ona tıkla

Daha sonra kendine göre adımları seç (ben ticketımı atarken böyle attım)
Alıntıyı görüntüle

İstersen ek olarak dosya, resim, video gibi şeyleri gönderebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle

Gönderdikten sonra Mail'ini kontrol et. Şuanda büyük bir yoğunluk olduğundan biraz geç cevaplıyorlar. İlk cevabı ben 24 saat sonra aldım. Biraz şanslıysan daha erken olabilir.

Olur da gelen cevaptan sonra tekrar cevap vermen gereken bir durum olursa ki muhtemelen olacak
Tekrar ticketına gelip
Alıntıyı görüntüle
Type a response yazan kısımdan tekrar ticketına birşeyler yazabilirsin.
Hallettim, sağol

Geri