Valorant düşük kp alıyorum.

Maskee

80+
Reaksiyon skoru
32
Bu son zamanlarda 20-30 arası kill yaptığım maçlarda 17-20 arası kp alıyorum ve genel olarak mvp yim fakat daha öncesinde 10-12 vurduğum maçlarda 22-25 verirken 20-30 vurduğum maçlarda 30-35 veriyordu son zamanlarda daha az ki alıyorum

Kaybedincede mvp olmama rahmen güzel vurmama rağmen -22 veriyor -28 falan veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19 24 4 gittiğim maçta -22 vermiş
20 vurduğum maçta 17
26 vurduğum maçta 14 vermiş

Kaybedincede mvp olmama rahmen güzel vurmama rağmen -22 veriyor -28 falan veriyor

19 24 4 gittiğim maçta -22 vermiş
20 vurduğum maçta 17
26 vurduğum maçta 14 vermiş
Oyunun mantığı şu oynadığın eloyu hak etmiyorsan az veriyor takıma kötü adamları atıyor sen rank düş diye

Riot oyunlarında iki parametre var. Rankın ve elon. Elo dediğimiz rankından bağımsız kazandığın ve kaybettiğin maçlara, ne kadar vurduğuna falan göre değişiyor. Elon yüksek rankın düşükse daha yüksek ranklı insanlarla eşleşirsin. Mesela gümüşsün ama elon yüksek, plat ve goldlarla eşleşirsin. Elon düşük ama rankın yüksekse tam tersi. Mesela platsın ama elon düşük, gümüş ve goldlar gelebilir. Kısaca rankın yüksek ve elon düşükse aldığın kp de azalıyor. Senden giden kp de artıyor. Rankına göre daha düşük seviyeli oyuncularla eşleştiğinden riot senden daha fazla kp alıp sana daha az kp veriyor. Kısaca açıklama bu şekilde.

Oyunun mantığı şu oynadığın eloyu hak etmiyorsan az veriyor takıma kötü adamları atıyor sen rank düş diye
Bronz 3 üm gümüş adamlr geliyor sürekli bronz 2 arkadaşım var onla giriyorum elo mun düşük olduğunu düşünmüyorum

Bronz 3 üm gümüş adamlr geliyor sürekli bronz 2 arkadaşım var onla giriyorum elo mun düşük olduğunu düşünmüyorum
Elon düşük kanka. Bronz-Gümüş falan bunlar düşük elolar zaten.

Bana bi garip geldi listenin donundaki arkadaşım 20 alıyor 10 falan vurmuş oluyor

Elon düşük kanka. Bronz-Gümüş falan bunlar düşük elolar zaten.
Biliyorum fakat kendi elom içinde güzel oynuyorum karşıya gümüş 2-3 atıyor fakat yine de 17 ti geçmiyor aldığım puan

Bana bi garip geldi listenin donundaki arkadaşım 20 alıyor 10 falan vurmuş oluyor

Biliyorum fakat kendi elom içinde güzel oynuyorum karşıya gümüş 2-3 atıyor fakat yine de 17 ti geçmiyor aldığım puan
Yani buna bizim yapabileceğimiz bi şey yok. Daha çok oyna, daha iyi oyna, daha iyi ranklarda oynayacak seviyeye gel. Bunun için bir şey yapamazsın.

Oyunun mantığı bu knk mesela smurf hesap açınca oyun anlıyor 2 3 rank birden atlatıyor aynı şekilde kötü oynadığını bulunduğun elo senin performansın üstünde olduğunu anlayınca oyun düşürmeye çalışıyor bu sefer onun için anca senin düzgün oynaman gerek oynayışını geliştirmen gerek gamesens ilerletmen gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,899
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri