ilk öncelikle ekran kartı çökmez bunun gibi bir sistemde 8 yıllık bir televizyonu monitör olarak kullanmak tabiri caizse salaklıktırekran kartım 4070ti süper daha yeni topladım ancak monitörüm çok eski en az 8 yaşında bundan dolayı olabilir mi monitör dediğim de tv küçük
Çökme derken ?ekran kartım 4070ti süper daha yeni topladım ancak monitörüm çok eski en az 8 yaşında bundan dolayı olabilir mi monitör dediğim de tv küçük
tum parayı sisteme verince böyle oluyorilk öncelikle ekran kartı çökmez bunun gibi bir sistemde 8 yıllık bir televizyonu monitör olarak kullanmak tabiri caizse salaklıktır
Çökme derken ?
valorant bildiğigin ekran kartı driverları çöktü diyor ya komple pc donuyor ya da sadece oyun ramlerin birini çıkartıp denediğimde biraz daha dayandı 10 dk daha fazla oynattıÇökme derken ?
valorant bildiğigin ekran kartı driverları çöktü diyor ya komple pc donuyor ya da sadece oyun ramlerin birini çıkartıp denediğimde biraz daha dayandı 10 dk daha fazla oynattıvalorant ekran karti coktu derken neyi kastediyorsun daha acik yaz goruntu gitti gelmiyormu