Neler Yeni

Valorant Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü(Geforce GTX1650)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can çatalbaş
Arkadaşlar selamlar her türlü forumda gezdim araştırdım yabancı kaynaklara baktım ama çözüm bulamadım.Sistem özelliklerim;
Geforce GTX1650 Ekran kartı
Intel i7 9çnesil işlemci
16gb tek slot RAM
Ekran kartını güncel sürümle güncellemeyi denedim,DDU ile silip temiz kurulum yaptım,antivirüs programı kapatım denedim,tek tek bütün driverları denedim,servise verip ekran kartımı kontrol ettirdim(valorant hariç hiçbir oyunda sıkıntım yok).Lütfen bir fikri olan yardım etmek isteyen abilerim kardeşlerim bi yardım edin 1 aydır bununla uğraşıyorum.

Ekler

• valo.png
    valo.png
    186.6 KB · Hit: 101

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ben de bu sorunu yaşıyorum konuyu takipteyim

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Arkadaşlar selamlar her türlü forumda gezdim araştırdım yabancı kaynaklara baktım ama çözüm bulamadım.Sistem özelliklerim;
Geforce GTX1650 Ekran kartı
Intel i7 9çnesil işlemci
16gb tek slot RAM
Ekran kartını güncel sürümle güncellemeyi denedim,DDU ile silip temiz kurulum yaptım,antivirüs programı kapatım denedim,tek tek bütün driverları denedim,servise verip ekran kartımı kontrol ettirdim(valorant hariç hiçbir oyunda sıkıntım yok).Lütfen bir fikri olan yardım etmek isteyen abilerim kardeşlerim bi yardım edin 1 aydır bununla uğraşıyorum.
Ekran kartını güncelleyebilirsin süper yapabilirsin tabi bütçen varsa yada katlancaksan bir format at baştan düzelirse düzelir başka şekilde düzeliceğini sanmam

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ekran kartını güncelleyebilirsin süper yapabilirsin tabi bütçen varsa yada katlancaksan bir format at baştan düzelirse düzelir başka şekilde düzeliceğini sanmam
Alakası yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can çatalbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka laptop kullanıcısıyım başka hiçbir oyunda yapmıyor sıkıntı nerede anlayamıyorum.

Top Bottom