Neler Yeni

VALORANT EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ ÇÖKTÜ

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hocam bu değişim yapılmış ekran kartı zaten öncekinde coil whine var diye değişime gönderdim sıfırını gönderdiler bunda da var o ses dedim neyse kullanim böyle kulaklık takar duymaazdan gelirim dedim bu seferde bu çıktı direkt iade edip gerekirse bi düşük modelini alıp bilindik markalar asus gigabyte falan alıcam
zaten atıyorum ben iade ettim benim iade ettiğimi yeni diye sana veriyorlar o yüzden sıfır diye bakmamak lazım duruma

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
zaten atıyorum ben iade ettim benim iade ettiğimi yeni diye sana veriyorlar o yüzden sıfır diye bakmamak lazım duruma
bilmiyorum hocam kutuda güvenlik etiketi falan her şey vardı onu sonradan yapıştırıyolarsa bilmem ama. bu arada iade istedim tek parça iadesi alamıyoruz dediler sistem komple iade edicem yetkili servis onayından sonra iade yapılır dediler şimdi bekle allah bekle bide iade çıkmazsa al başına belayı . bu arada ramleri de teste soktum technopattan bakıp onlar da arızalı galiba anlarsan bi bakar mısın cpu falan diyo ama ne demek bu

Ekler

• Screenshot_18.png
    Screenshot_18.png
    1.4 MB · Hit: 18

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
bilmiyorum hocam kutuda güvenlik etiketi falan her şey vardı onu sonradan yapıştırıyolarsa bilmem ama. bu arada iade istedim tek parça iadesi alamıyoruz dediler sistem komple iade edicem yetkili servis onayından sonra iade yapılır dediler şimdi bekle allah bekle bide iade çıkmazsa al başına belayı . bu arada ramleri de teste soktum technopattan bakıp onlar da arızalı galiba anlarsan bi bakar mısın cpu falan diyo ama ne demek bu
uyum hatası veriyor. tek slot mu ram

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
BİOS menüsüden xmp ayarlarını yaptınız mı
hocam ilgin için teşekkür ederim sorunu çözdüm çok saçma ve tesadüfi bir şekilde çözdüm .valla pcyi kutusuna koydum bantladım falan kargolicaktım en son aklıma geldi ulan windows şifresini kaldırim de adamlar rahat rahat format atmadan baksın açtım kutuyu tekrar şifreyi kaldırdım falan dedim en son bi oyun girip deniyim. normalde asusun bi kablosuz usb adaptörünü almıştım internete onla bağlanıyodum meğerse o bozuyomuş heralde driverları ne alakaysa kablolu ethernetle bağlandım hiçbi sıkıntı yaşamadım şok oldum . kullandığım adaptör bu usbyi takınca direkt otomatik wifiye bağlandı diye hiç driverını falan kurmadım kursam belki düzelirdi ama bu bozuyo oyunu. zaten valorant kasıyo kasıyo en son internet gidip oyundan atıyodu ordan da şüphelenmiştim . ram testi için uyumsuzluk demiştiniz onun için ne yapayım sizce hocam şuanlık bi sıkıntı yok ilerleyen zamanlarda elime para geçince zaten yükseltmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala yasiyor musun son driver guncelemesinden sonra benim 3060 kartimdada oldu bi kac kez daha sonra olmadi duzeldi kendiliğinden
yok hocam sıkıntıyı buldum yazdım üste

Ekler

• Screenshot_19.png
    Screenshot_19.png
    206.7 KB · Hit: 13

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
hocam ilgin için teşekkür ederim sorunu çözdüm çok saçma ve tesadüfi bir şekilde çözdüm .valla pcyi kutusuna koydum bantladım falan kargolicaktım en son aklıma geldi ulan windows şifresini kaldırim de adamlar rahat rahat format atmadan baksın açtım kutuyu tekrar şifreyi kaldırdım falan dedim en son bi oyun girip deniyim. normalde asusun bi kablosuz usb adaptörünü almıştım internete onla bağlanıyodum meğerse o bozuyomuş heralde driverları ne alakaysa kablolu ethernetle bağlandım hiçbi sıkıntı yaşamadım şok oldum . kullandığım adaptör bu usbyi takınca direkt otomatik wifiye bağlandı diye hiç driverını falan kurmadım kursam belki düzelirdi ama bu bozuyo oyunu. zaten valorant kasıyo kasıyo en son internet gidip oyundan atıyodu ordan da şüphelenmiştim . ram testi için uyumsuzluk demiştiniz onun için ne yapayım sizce hocam şuanlık bi sıkıntı yok ilerleyen zamanlarda elime para geçince zaten yükseltmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam sıkıntıyı buldum yazdım üste
tekrar test yapın belki frekansını bozuyordur ondan sonra bakarız çaresine

Top Bottom