Neler Yeni

Valorant [Eleştiri-Tartışma]

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
Valorant adlı oyunun bana göre değişik bir havası var.Gerek karakter özellikleri olsun gerek harita tasarımları olsun.
Fakat bana göre bu oyunun çok abartıldığını düşünüyorum.Oyunun grafiklerinden tut silah mekaniğine kadar çoğu şeyi basit ve kötü.
Bu oyunun bu kadar tutma sebebi Riot Games'tir.Bu kadar büyük bir firmanın böyle basit bir oyunu yapabilmesi beni şaşırttı açıkçası.
Halbuki bu oyun başka bir firmaya ait olsa oyunun çok tutacağını sanmıyorum.Evet şuan kapalı beta böyle bi eleştiri yapmam doğru değil elbet geliştirme
ve güncelleme gelecektir.Fakat dediğim gibi grafikleri basit bir oyun olsada gerçekten çok zevkli farklı bir havası var.Diğer değineceğim konuda ateş etme olayı.
Bence böyle bir ateş sistemi yapacaklarına dümdüz ateş etmek yerine nişan alarak ateş etme olayı olsaydı daha zevkli ve tatlı olurdu.Bu şekilde olması çok eski bir oyun havası veriyor.
Sizin bu oyun hakkında düşünceleriniz nelerdir?
1.jpg

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
drop düşmedi ki oynayıp yorumlayalım. fakat insanlar cs:godan sıkılmıştı aynı şeyleri yapmaktan fakat alternatif bir şey olmayınca geçemiyorlardı fakat bu oyun tam ona göre . bence baya tutacak bir oyun.

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Kurucular çok mantıklı şeyler yaptı yayıncılar için özel key verdiler milletde onları izlyor daha sorna açık beta gelince herkes oyunuyacak twichde 1.7mn izleniyor

Kıwang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Bedirhan
Valorant adlı oyunun bana göre değişik bir havası var.Gerek karakter özellikleri olsun gerek harita tasarımları olsun.
Fakat bana göre bu oyunun çok abartıldığını düşünüyorum.Oyunun grafiklerinden tut silah mekaniğine kadar çoğu şeyi basit ve kötü.
Bu oyunun bu kadar tutma sebebi Riot Games'tir.Bu kadar büyük bir firmanın böyle basit bir oyunu yapabilmesi beni şaşırttı açıkçası.
Halbuki bu oyun başka bir firmaya ait olsa oyunun çok tutacağını sanmıyorum.Evet şuan kapalı beta böyle bi eleştiri yapmam doğru değil elbet geliştirme
ve güncelleme gelecektir.Fakat dediğim gibi grafikleri basit bir oyun olsada gerçekten çok zevkli farklı bir havası var.Diğer değineceğim konuda ateş etme olayı.
Bence böyle bir ateş sistemi yapacaklarına dümdüz ateş etmek yerine nişan alarak ateş etme olayı olsaydı daha zevkli ve tatlı olurdu.Bu şekilde olması çok eski bir oyun havası veriyor.
Sizin bu oyun hakkında düşünceleriniz nelerdir?Alıntıyı görüntüle
Ben oyunun tüm abartıları hak ettiğini düşünüyorum ama riot gamasın oyunu olmasa bu kadar ilgi görmezdi bencede

Pyronois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yaşarcan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurucular çok mantıklı şeyler yaptı yayıncılar için özel key verdiler milletde onları izlyor daha sorna açık beta gelince herkes oyunuyacak twichde 1.7mn izleniyor
Evet.Oyunun reklamı ve tanıtımı çok sağlam oldu.Bu şekildede çok fazla hypelandı.Açılışı fena olacak

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
öncelikle bence oyun cs yi geçemez geçse bile uzun sürmez oyun grafikleri oynanış tarzı fikir olarak güzel bir oyun yayıncılar sayesinde ve riot gamesten çıktığı için bir anda bu kadar popüler oldu ancak bence zamanla apex legends gibi yavaş yavaş alçalır diye düşünüyorum oyundaki seslendirme olayıda güzel olmuş oyun sürekli olur ancak yavaş yavaş düşüş yaşar riot games sayesinde sürekli yenilenen bir oyun olarak devam eder ama fazlasını almaz

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Unutulur kaybolur. Genç arkadaşlar oynar biraz sonra yayıncılar bırakınca oynamayı onlarda bırakır unutulur gider.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,982
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bence tutacak bir oyun kendisi. Beta sürecinde bile bu kadar ilgi toplayan oyun tam olarak çıktığı vakit büyük bir kitle kazanacaktır. Sistem gereksinimlerinin düşük olması sebebiyle de hemen hemen herkesin oynayabilmesini sağlamışlar, hatta optimizasyon sonrası çok daha iyi olacaktır.
+14 saattir bekliyorum, drop düşerse hayırlısıyla ben de oynayacağım :)

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Oynamadım ama seyir zevki güzel

Top Bottom