Arkadaşım optimizasyonunun kötü olduğunu anlatıyorum sana sen bu adamların problemi değil diyorsun belli ki optimizasyon ne ondan da anlamıyorsun. Benim bu söylediklerim oyunun yarısından fazlasını oluşturuyor ve oyunun çoğunluğu kötüyse nasıl iyi bir oyun diyebilirim. Basit düşün hiçbir şey yapmasan da grafikleri görüyorsun. Bir yere gitmek istediğinde yükleme ekranı bekliyor ve gemiyle de bir yerlere gidemiyorsun. Konuşmaların sonunda savaşa bağlanırsa savaştan da zevk alamıyorsun. Bu oyunun konuşma kısmı dışında neresinden zevk almamız gerekiyor. Eğer bir oyunu eleştirmezseniz yapımcısı kendisini geliştirmez niye geliştirsin ki?? Nasılsa basit bir oyun yapıyorum vaadettiklerimin yarısı bile yok oyunda ama insanlar alıyor der ve yine aynısını yapar. Tamam bana inanmıyorsunuz ve dinlemiyorsunuz. Tek bir isteğim var dediklerimi anlamanız için Starfield'ın lansmanlarını izleyin ve verdiklerini kıyaslayın... Mükemmel grafikli harika aksiyonlu dopdolu gezegenleri olan bir rol yapma oyunu vaadederken sadece rol yapma kısmını yapmışlar. Dolayısıyla Bethesda'nın bu yaptığının etik olmadığını anlaması gerekiyor. Skyrim ama uzayda geçiyor olarak tanıtabilirlerdi. Ve aksiyon macera işini hiç karıştırmayıp düz rol yapma oyunu yapıyoruz deyip çıksalardı bu kadar şeye itiraz etmezdim.