Valortan'ın da illaki hitab ettiği kitleler olucaktır ama ben böyle ışıklı, lazerli, böyle gerçeklikten yoksun şeyleri beğenmiyorum ya.. Özellikle karakterlerin birbirinden farklı özelliği olunca bir mantık hatası oluyo bende.. Atıyorum Bangalore'nin elinde silah var sis atıyor.. Ulan bu silahi kime versen sis atar yani.. Bu gibi karakterle özdeşleşmiş şeyleri hiç beğenmiyorum.. O yüzden Call of Duty, Battlefield, Cs gibi oyunların kitlesi biraz daha farklı oluyor..Evet bu da doğru.Eminim çok eleştiri almışlardır ve umuyorum bunlarıda dikkate alarak sağlam bir geliştirme yaparak açarlar.
Bence karakterlerin özellikleri birbirinden farklı olması daha iyi olmuş.Herkesin bir görevi olur oyunda.Her karakterin aynı özelliği olunca oyun bir süre sonra sıkmaya başlar.Bu şekilde oyun daha iyi hale geliyor.Hem bu şekilde haritalarda daha akıcı ve zevkli oyun sunuyor.Valortan'ın da illaki hitab ettiği kitleler olucaktır ama ben böyle ışıklı, lazerli, böyle gerçeklikten yoksun şeyleri beğenmiyorum ya.. Özellikle karakterlerin birbirinden farklı özelliği olunca bir mantık hatası oluyo bende.. Atıyorum Bangalore'nin elinde silah var sis atıyor.. Ulan bu silahi kime versen sis atar yani.. Bu gibi karakterle özdeşleşmiş şeyleri hiç beğenmiyorum.. O yüzden Call of Duty, Battlefield, Cs gibi oyunların kitlesi biraz daha farklı oluyor..
Bence geçer da yi lol çünkü da den fazla oyanan bi oyun lol oynayan herkes büyük ihtimal bu oyunuda oynar apex bambaşka bişeydi ama hiç bi zaman bu kadar ilgi görmediöncelikle bence oyun cs yi geçemez geçse bile uzun sürmez oyun grafikleri oynanış tarzı fikir olarak güzel bir oyun yayıncılar sayesinde ve riot gamesten çıktığı için bir anda bu kadar popüler oldu ancak bence zamanla apex legends gibi yavaş yavaş alçalır diye düşünüyorum oyundaki seslendirme olayıda güzel olmuş oyun sürekli olur ancak yavaş yavaş düşüş yaşar riot games sayesinde sürekli yenilenen bir oyun olarak devam eder ama fazlasını almaz
Yani belirli özellikler olması iyi de.. Mesela Warzone gibi silahını geliştri, istediğin silahı al, istediğin perki kuşan ve ona göre özelliklerinle mücadele et.. Ama atıyorum Bangalore'nin kafasında bir gözlük var duvar arkası görüyor.. Ulan bu gözlüğü herkes taksın.. Bu silahı herkes kullansın.. Yani saçma bir sistem oluyo.. Tamam bir karakter hızlı koşar, bir karakterin canı yüksek olur rejenerasyonu yüksek olur bunlar tamam. Ama atiyorum Gibraltar'ın elinde bir ok var onu atınca herkes kör oluyor.. Ulan bu ok Gibraltar'ın parmak iziyle mi çalışıyo.. Yani bu mantıksız eşitsizliği ben sevmiyorum.Bence karakterlerin özellikleri birbirinden farklı olması daha iyi olmuş.Herkesin bir görevi olur oyunda.Her karakterin aynı özelliği olunca oyun bir süre sonra sıkmaya başlar.Bu şekilde oyun daha iyi hale geliyor.Hem bu şekilde haritalarda daha akıcı ve zevkli oyun sunuyor.
Bu sefer eleştirileri dinleyip Valorant'a yükleneceklerini düşünüyorum.Oyun güzel gibi ama yapımcısı Riot games olunca ben doğrudan tepkili oluyorum. Riot games gezegenin en kötü yönetilen işletmesidir. Oyuncu geri dönüşlerini dinlemeyen ve adalet yoksunu bir işletmedir. O yüzden o oyun her ne kadar iyi olsa bile zamanla batar.
Buna katılıyorum.Sabit silah olması çok kötü.Silah geliştirme ve değiştirme olsa daha iyi oyun olur.Yani belirli özellikler olması iyi de.. Mesela Warzone gibi silahını geliştri, istediğin silahı al, istediğin perki kuşan ve ona göre özelliklerinle mücadele et.. Ama atıyorum Bangalore'nin kafasında bir gözlük var duvar arkası görüyor.. Ulan bu gözlüğü herkes taksın.. Bu silahı herkes kullansın.. Yani saçma bir sistem oluyo.. Tamam bir karakter hızlı koşar, bir karakterin canı yüksek olur rejenerasyonu yüksek olur bunlar tamam. Ama atiyorum Gibraltar'ın elinde bir ok var onu atınca herkes kör oluyor.. Ulan bu ok Gibraltar'ın parmak iziyle mi çalışıyo.. Yani bu mantıksız eşitsizliği ben sevmiyorum.
Bu sefer eleştirileri dinleyip Valorant'a yükleneceklerini düşünüyorum.