Aykut D.
80+ Gold
İmzamdaki sistem 600 minimum 900 gezebiliyorBence sırf valorant oynamak için öyle sağlam bir sistem dizme.

İmzamdaki sistem 600 minimum 900 gezebiliyorBence sırf valorant oynamak için öyle sağlam bir sistem dizme.
bence de fp sistem alınırBu sistem sanıyorum tam bir fps oyunları için kurulmuş. Fiyat iyi değil mi ? Sadece işlemci ve ekran kartı = 47-48K yapıyor, rami cl30 6000 mhz ile değiştirse, kasayı deepcool'un dijital göstergeli 700W yaptım, soğutucuyu da LS720 360mm yaptım toplam 71K'ya geliyor. Anakart ve SSD hakkında bilgim yok ama sanki bana f/p sistem geldi, pahalı değil gibi ne dersiniz ?
Hocam bu forumda bazen aşırı yavaşlık ve bazen de hata alıyorum girerken bu bende mi oluyor sadece?İmzamdaki sistem 600 minimum 900 gezebiliyorçokta pahalı sistem dizmeye gerek yok bencede .
Tarayıcı kaynaklıdır bende yaşıyorum aradaHocam bu forumda bazen aşırı yavaşlık ve bazen de hata alıyorum girerken bu bende mi oluyor sadece?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz, ben chrome kullanıyorumTarayıcı kaynaklıdır bende yaşıyorum arada
EdgeHangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz, ben chrome kullanıyorum
650 fps az. Minimum 800fps alamıyosan ascendantı bile göremezsinMerhaba ben sistem Alıcam nerdeyse sadece valorant oynicam valorantta en az 650 fps olması lazım beyaz olursa daha iyi olur ama beyaz olmasada olur tam belli bir bütçe yok ama 60k 65 k diyebiliriz bide 14-15 bin TL monitör önerirseniz sevinirim
O zaman tarayıcı kaynaklıysa da iki tarayıcıda da problem var o zaman
Bügün daha yeni bende yaşadım forumda sorun var herhalde .O zaman tarayıcı kaynaklıysa da iki tarayıcıda da problem var o zaman
Bügün daha yeni bende yaşadım forumda sorun var herhalde .