Valorant Espor

detaylıca anlat derken basit kanka daha önce tecrübem olduğu için oyunlardan ve biraz hızlı oynadığım için 800 dpı oynuyorum berk rip tepe ayarları ile oynuyorum csgo ayarları ama valoda benzer
Anladım birde bu oyun daha hızlı değil mi CSGO dan,en azından bana öyle geldi.

evet csgo dan çok daha hızlı
Bi ara denemiştim ama nedense scopesiz silahlarda dürbün açmayı beceremedim diye bırakmıştım,Öyle alışmışım Arma 3 felan.Valorantta dürbün açabiliyormusun

Bi ara denemiştim ama nedense scopesiz silahlarda dürbün açmayı beceremedim diye bırakmıştım,Öyle alışmışım Arma 3 felan.Valorantta dürbün açabiliyormusun
bir çok silahda evet

bir çok silahda evet
Oh iyiymiş,affet ama video izleyemedim daha sınav senesinde olduğum için Youtubeye neredeyse hiç girmiyorum.Sınav bitsin rahatlayayım Valorantı deneyeyim bi.

Oh iyiymiş,affet ama video izleyemedim daha sınav senesinde olduğum için Youtubeye neredeyse hiç girmiyorum.Sınav bitsin rahatlayayım Valorantı deneyeyim bi.
sorun değil bende zaten lgs ye giricem ara vericem 1-2 hafta 5 gün sonra sınavım var

RP muhabbeti muazzam kardeşim. CS:GO'da ve Overwatch'da acayip paralar ödüyordum şimdi artık bu bütçeleri ödememe gerek kalmadı yani tertemiz. Birde CS:GO'da kasalara kaptırdığım paralar beni benden alıyor. En azından şimdi Epin sitelerinden RP kampanyalarını kovalıyorum, gidip satın alıyorum tertemiz. Steam ya da Blizzard'da böyle bir şansın yok. Ha soran olursa en çok indirim yapan yer de www.Epin.com.tr takılmak isteyen takılır abicim.

Riot games turkiyede arena bile açtı eğer e spor dalında ilerlemek istiyorsan valorant en iyi tercih

biraz saçma gelicek ama yaklaşık 1 aydır bir takımdayım kazanma ve yenilmeye göre oynayışa göre yaklaşıl 50tl ve 100 TL arası alıyorum maç başı 15 yaşındayım ilerde hedeflerimi büyütmek istiyorum sizce valorant yerine csgo ile devam etmelimiyim bu arada olduğum takım büyük bir takım değil
CS:GO bu alanda kazık çakmış bir oyun ama
Bence valoranta devam etmelisin geleceği parlak.

Valorant daha yeni cs de iyi de. Ancak valorant taze iken orada tanınıp yol almak daha kolay oluyor bence bundan ötürü valorant ile devam et.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Geri