kanka dediğim gibi 1 aydır takımdayım 2 maç attık birinde 80 birinde 50 aldımValorant bence tahtı kaptı,Devam et kankam.PC m gelsin bende oynayacağım,Birde oynamak çok zormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka ayda kaç maç yapıyorsun,bence burada devam et.
valorant oyna csgo da seçilmen çok zor1k saat csgo var nova 4 üm çok kötü oynamıyorum ama duruma göre geçicem sanırım ama csgo da bir takımda değilim nasıl yapıcam bilmiyorum
Valorantdan devam etmelisin oyun yeni çıktı. Ve şu anda sadece bilindik takımlar var onlar da ün kazanmış yayıncılar dan oluşuyor. Eğer üstün de durursan iyi yerlere gelirsin.biraz saçma gelicek ama yaklaşık 1 aydır bir takımdayım kazanma ve yenilmeye göre oynayışa göre yaklaşıl 50tl ve 100 TL arası alıyorum maç başı 15 yaşındayım ilerde hedeflerimi büyütmek istiyorum sizce valorant yerine csgo ile devam etmelimiyim bu arada olduğum takım büyük bir takım değil
Rekabet modu işte dereceli bende onda diyorumfakat ben dereceli diyorum
Kanka bana özelden şu oyunu detaylıca anlatsana.fakat ben dereceli diyorum
Bence anlatılacak değilde izlenip öğrenilebilecek bir oyun.Kanka bana özelden şu oyunu detaylıca anlatsana.
detaylıca anlat derken basit kanka daha önce tecrübem olduğu için oyunlardan ve biraz hızlı oynadığım için 800 dpı oynuyorum berk rip tepe ayarları ile oynuyorum csgo ayarları ama valoda benzerKanka bana özelden şu oyunu detaylıca anlatsana.