B.E.K. 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 11 12 Şubat 2023 #1 Bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu fakat zamanla drop yemeye başladım sizce sorun nedir ?
SadeceBirisi. Cezalı 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 16,299 Reaksiyon skoru 9,842 12 Şubat 2023 #2 B.E.K. yazmış: Bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu fakat zamanla drop yemeye başladım sizce sorun nedir ? Devamı için tıklayın... Optimizyasyonu çok kötü sil yükle yap istersen bnde olmadı ama fps bir anda uçup geri düşüyor yani inanılmaz artıp inanılmaz düşüyor Üstüne 120fps civarı koyuyo sonra birden düşüyor
B.E.K. yazmış: Bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu fakat zamanla drop yemeye başladım sizce sorun nedir ? Devamı için tıklayın... Optimizyasyonu çok kötü sil yükle yap istersen bnde olmadı ama fps bir anda uçup geri düşüyor yani inanılmaz artıp inanılmaz düşüyor Üstüne 120fps civarı koyuyo sonra birden düşüyor
B.E.K. 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 11 12 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SadeceBirisi. yazmış: Optimizyasyonu çok kötü sil yükle yap istersen bnde olmadı ama fps bir anda uçup geri düşüyor yani inanılmaz artıp inanılmaz düşüyor Üstüne 120fps civarı koyuyo sonra birden düşüyor Devamı için tıklayın... sanırım valorantın sorunu
SadeceBirisi. yazmış: Optimizyasyonu çok kötü sil yükle yap istersen bnde olmadı ama fps bir anda uçup geri düşüyor yani inanılmaz artıp inanılmaz düşüyor Üstüne 120fps civarı koyuyo sonra birden düşüyor Devamı için tıklayın... sanırım valorantın sorunu
A anwender4547 80+ Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 157 Reaksiyon skoru 112 12 Şubat 2023 #4 Grafik ayarlarını kontrol et. Tam ekran modunda olduğundan emin ol. Pencere görünümünde tam ekran oynuyorsan ondan drop yersin.
Grafik ayarlarını kontrol et. Tam ekran modunda olduğundan emin ol. Pencere görünümünde tam ekran oynuyorsan ondan drop yersin.