Senin donanımın hakkında grafikler vb. Hakkında hiç bir şey bilmeden nasıl sebebini bulalım?Valorantta fps drop yiyorum quick cpu yüklersem bilgisayara bişey olurmu ve sorun çözülürmü
quick cpu yüklemende bir sorun teşkil etmeyecek öylesine bir program deneyebilirsin bende çok bir etki yaratmadı.Valorantta fps drop yiyorum quick cpu yüklersem bilgisayara bişey olurmu ve sorun çözülürmü
Kanka apu bir laptop fps 1 e düşüyor sonra hemen 40 50 oluyor sonra yine düşüyor anlık quick cpu diye bir uygulama gördüm yüklersem virüs riski var mı ve fps artarmıSenin donanımın hakkında grafikler vb. Hakkında hiç bir şey bilmeden nasıl sebebini bulalım?
quick cpu yüklemende bir sorun teşkil etmeyecek öylesine bir program deneyebilirsin bende çok bir etki yaratmadı.
fps droplar bir bilgisayarcı olarak genelde ram ve işlemci ağırlıklı olan olaylardır (ama bilgisayarın güncelse)
Amd denetim masasını yükleyemedim seçilen yerde kendi ekran kartımı bulamıyorum nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz varmı acaba ekran kartım amd a-8 6410 apu with amd radeon r5 graphicsquick cpu yüklemende bir sorun teşkil etmeyecek öylesine bir program deneyebilirsin bende çok bir etki yaratmadı.
fps droplar bir bilgisayarcı olarak genelde ram ve işlemci ağırlıklı olan olaylardır (ama bilgisayarın güncelse)
bunun için driver booster 8 kullanıyorum driverları rahatlıkla bulabiliyor bir dene olmadı ekran kartının dirverını manuel download bulman gerekecek sitelerdenKanka apu bir laptop fps 1 e düşüyor sonra hemen 40 50 oluyor sonra yine düşüyor anlık quick cpu diye bir uygulama gördüm yüklersem virüs riski var mı ve fps artarmı
Mesaj otomatik birleştirildi: