Neler Yeni

Valorant fps düşüklüğü sorunu

Coolwhip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl
Valorantta fps drop yiyorum quick cpu yüklersem bilgisayara bişey olurmu ve sorun çözülürmü

Foz™

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
Valorantta fps drop yiyorum quick cpu yüklersem bilgisayara bişey olurmu ve sorun çözülürmü
quick cpu yüklemende bir sorun teşkil etmeyecek öylesine bir program deneyebilirsin bende çok bir etki yaratmadı.
fps droplar bir bilgisayarcı olarak genelde ram ve işlemci ağırlıklı olan olaylardır (ama bilgisayarın güncelse)

Coolwhip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin donanımın hakkında grafikler vb. Hakkında hiç bir şey bilmeden nasıl sebebini bulalım?
Kanka apu bir laptop fps 1 e düşüyor sonra hemen 40 50 oluyor sonra yine düşüyor anlık quick cpu diye bir uygulama gördüm yüklersem virüs riski var mı ve fps artarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

quick cpu yüklemende bir sorun teşkil etmeyecek öylesine bir program deneyebilirsin bende çok bir etki yaratmadı.
fps droplar bir bilgisayarcı olarak genelde ram ve işlemci ağırlıklı olan olaylardır (ama bilgisayarın güncelse)
Amd denetim masasını yükleyemedim seçilen yerde kendi ekran kartımı bulamıyorum nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz varmı acaba ekran kartım amd a-8 6410 apu with amd radeon r5 graphics

Foz™

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
Kanka apu bir laptop fps 1 e düşüyor sonra hemen 40 50 oluyor sonra yine düşüyor anlık quick cpu diye bir uygulama gördüm yüklersem virüs riski var mı ve fps artarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun için driver booster 8 kullanıyorum driverları rahatlıkla bulabiliyor bir dene olmadı ekran kartının dirverını manuel download bulman gerekecek sitelerden

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Efe Hazer
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Edebiyat, Spor
Instagram
@der.schneleopard
Elindeki RAM yeterli mi? RAM'in yetmiyorsa veya tek kanalsa böyle droplar yiyebilirsin.

Top Bottom