Neler Yeni

Valorant fps sınırı kaldırma

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
sabahttan beri 3. konu açışım banlanıcam yakında oyun kasıyo fps sınırlama kaldır dediler oyun içi kaldırdım oyun dışı bişey varsa yardım edermisiniz.

ZeosK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eray Başyiğit
sabahttan beri 3. konu açışım banlanıcam yakında oyun kasıyo fps sınırlama kaldır dediler oyun içi kaldırdım oyun dışı bişey varsa yardım edermisiniz.
Bende yaşadım kanka nvidia geforce experienceden kaynaklıydı benim ondan dolayı olabilir,
yardımcı olabilecek video:

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
semihh
ayarlardan fps limitini yükselt vsync kapat nvida denetim masasında kısıltlama yaptıysan onu da kaldır

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlardan fps limitini yükselt vsync kapat nvida denetim masasında kısıltlama yaptıysan onu da kaldır
oyun dışıysa nerden yapabilirim bu ayarı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yaşadım kanka nvidia geforce experienceden kaynaklıydı benim ondan dolayı olabilir,
yardımcı olabilecek video:
sağol ama bundan kaynaklı değil.

K4qn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Altun
3 tane seçenek var birincisi oyundan yapmış olabilirsin ikincisi nvidia denetim masasından yanlışlıkla yapmış olabilirsin bi ara bendede olmuştu veya vsync açmış olabilirsin

Mitor5995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Egemen Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 tane seçenek var birincisi oyundan yapmış olabilirsin ikincisi nvidia denetim masasından yanlışlıkla yapmış olabilirsin bi ara bendede olmuştu veya vsync açmış olabilirsin
oyun ayarlarımda bi sıkıntı yok profilimdeki mesajlara bakarsan orda videosuda var nvidia değile ekran kartım vsyn oyun içi kapalı oyun dışı kapatmak gerekiyosa yazarmısın.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
alt r yap radeon geliştirilmiş senknrasyonu kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular