Bende yaşadım kanka nvidia geforce experienceden kaynaklıydı benim ondan dolayı olabilir,sabahttan beri 3. konu açışım banlanıcam yakında oyun kasıyo fps sınırlama kaldır dediler oyun içi kaldırdım oyun dışı bişey varsa yardım edermisiniz.
oyun dışıysa nerden yapabilirim bu ayarı.ayarlardan fps limitini yükselt vsync kapat nvida denetim masasında kısıltlama yaptıysan onu da kaldır
sağol ama bundan kaynaklı değil.Bende yaşadım kanka nvidia geforce experienceden kaynaklıydı benim ondan dolayı olabilir,
yardımcı olabilecek video:
3 tane seçenek var birincisi oyundan yapmış olabilirsin ikincisi nvidia denetim masasından yanlışlıkla yapmış olabilirsin bi ara bendede olmuştu veya vsync açmış olabilirsinsabahttan beri 3. konu açışım banlanıcam yakında oyun kasıyo fps sınırlama kaldır dediler oyun içi kaldırdım oyun dışı bişey varsa yardım edermisiniz.
oyun ayarlarımda bi sıkıntı yok profilimdeki mesajlara bakarsan orda videosuda var nvidia değile ekran kartım vsyn oyun içi kapalı oyun dışı kapatmak gerekiyosa yazarmısın.3 tane seçenek var birincisi oyundan yapmış olabilirsin ikincisi nvidia denetim masasından yanlışlıkla yapmış olabilirsin bi ara bendede olmuştu veya vsync açmış olabilirsin
fpsin kaça sabit benim bazen lolde oluyor 108 e sabitliyor alt enter yapınca kendine geliyorkapalı