Neler Yeni

Valorant Gaia Balta alınır mı?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Selam arkadaşlar, Valorant envanterime bıçak ekleyeceğim. RGX kelebek bekliyorum normalde fakat bugün mağazama Gaia balta geldiğini gördüm. Sizce güzel midir? Başka bıçak bekleyeyim mi? Düşünceleriniz benim için önemli. Rica ediyorum kişisel zevk vb. şeyler yazmayınız. Ben sizin düşüncenizi istiyorum.
gaia'nın-hiddeti.png

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Selam arkadaşlar, Valorant envanterime bıçak ekleyeceğim. RGX kelebek bekliyorum normalde fakat bugün mağazama Gaia balta geldiğini gördüm. Sizce güzel midir? Başka bıçak bekleyeyim mi? Düşünceleriniz benim için önemli. Rica ediyorum kişisel zevk vb. şeyler yazmayınız. Ben sizin düşüncenizi istiyorum.Alıntıyı görüntüle
Ben asil 2.0 bekledim. Çoğunluk Asil2.0 veya Rgx kelebek bekliyor. Diyorsan yazdan sonra bırakacam valo al geç. Ama hep oynayacaksan bekle

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Rgx bıçak da çok güzel bence. Ondan sonra asıl karambit de güzel. Ben olsam bunlardan birini alırım.

AidenX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Altay
Selam arkadaşlar, Valorant envanterime bıçak ekleyeceğim. RGX kelebek bekliyorum normalde fakat bugün mağazama Gaia balta geldiğini gördüm. Sizce güzel midir? Başka bıçak bekleyeyim mi? Düşünceleriniz benim için önemli. Rica ediyorum kişisel zevk vb. şeyler yazmayınız. Ben sizin düşüncenizi istiyorum.Alıntıyı görüntüle
Değmez. Animasyonsuz bir balta animasyonlu fiyata satılıyor ama yalan yok görünüşü çok güzel

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rgx bıçak da çok güzel bence. Ondan sonra asıl karambit de güzel. Ben olsam bunlardan birini alırım.
Rgx kelebek bence en iyisi de, biliyorsunuz mağazaya gelmesi çok uzun sürebilir ondan şüpheli idim. Ama beklemeye devam almışken en iyisini alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değmez. Animasyonsuz bir balta animasyonlu fiyata satılıyor ama yalan yok görünüşü çok güzel
Evet, şimdi ben a dan b ye koşarken boş boş duracak mı elimde bir animasyon lazım.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Kelebek bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umut Çetin
Kelebek candir delipop muydu lolipopmuydu onun baltasi düşerse belki değerlendirirsin hoş animasyonu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
beğendiysen al hocam, sen oynayacaksın kimsenin zevkine bakma. bana kalırsak kötü ama en iyi balta bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Burak Çolaker
Rgx kelebek bence en iyisi de, biliyorsunuz mağazaya gelmesi çok uzun sürebilir ondan şüpheli idim. Ama beklemeye devam almışken en iyisini alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, şimdi ben a dan b ye koşarken boş boş duracak mı elimde bir animasyon lazım.
bekle usta ben bir salaklık yapıp ışık muhafızları vandal aldım nede olsa ejder ve yağmacı gelmez diye 2 hafta sonra mağazama geldiler sırasıyla aşırı pişmanım

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
bekle usta ben bir salaklık yapıp ışık muhafızları vandal aldım nede olsa ejder ve yağmacı gelmez diye 2 hafta sonra mağazama geldiler sırasıyla aşırı pişmanım
Kötü olmuş usta. Ama ışık muhafızları da çok iyi desen bence. Bende yağmacı ile kaos var ama yerde ışık muhafızı görürsem alıyorum 😄

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
eğer karambit beğeniyorsan yeni gelecek yağmacı karambiti öneririm baltaların animasyonları çok kısa sürede sıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,012
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom