Bennazim00
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba arkadaşlar bana yerçekimsel uranyum operatör geldi 1050vp sizce alınır mı? yok bekliyim daha güzel skinmi alayım delipop yağmacı op gibi?
Bende pek sevmiyorum ama dün bi yayıncı izledim nerdeyse herkese uranyum opi çıktı bende alsammı diye düşündüm ama almıcam sanırım.Renkler zevkler tartışılır ama o kadar skin var uranyum 1 TL bile olsa ben almam
Tüm çöpler benim hesapta toplanmış leş gibi geldi bana.Merhaba arkadaşlar bana yerçekimsel uranyum operatör geldi 1050vp sizce alınır mı? yok bekliyim daha güzel skinmi alayım delipop yağmacı op gibi?
niye la bende delipop çıksın diye 12 tane hesaba girdim hala güzel bir şey çıkmadı gece pazarınaDediğim gibi çıktı diye almak mantıksız kullanmayacağın bir şeyi almak paran boşa gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oni phantom gelmiyo diye delipop almıştım boşa gitti param kullanmıyorum
niye la bende delipop çıksın diye 12 tane hesaba girdim hala güzel bir şey çıkmadı gece pazarına
Gece pazarından değil delipop u aldım ertesi gün o geldi o yüzden![]()
He O zaman para baya gitmiş xdGece pazarından değil delipop u aldım ertesi gün o geldi o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oni
Hocam gece pazarına delipop düşmüyor haberin olsun silahlarda 1775 üstü bıçaklarda 3550 vp üstü skinler çıkmıyor daha doğrusuniye la bende delipop çıksın diye 12 tane hesaba girdim hala güzel bir şey çıkmadı gece pazarına